Yeşilay’ın Kilis Şube Başkanı Ahmet Zorlu uyuşturucu ile yakalandı | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Yeşilay’ın Kilis Şube Başkanı Ahmet Zorlu uyuşturucu ile yakalandı

Yeşilay’ın Kilis Şube Başkanı Ahmet Zorlu, Şanlıurfa yolunda kaza yaptıktan sonra aracını Gaziantep’e çektirdi. Ancak jandarma, araçta yapılan ihbar üzerine gerçekleştirdiği aramada 800 gram uyuşturucu, hassas terazi ve tuşlu telefon buldu. Ahmet Zorlu’nun tutuklanmasıyla ilgili detaylar şöyle…

Yeşilay’ın Kilis Şube Başkanı Ahmet Zorlu, Şanlıurfa yolunda geçirdiği kaza sonrasında aracını Gaziantep’teki bir tamirciye bıraktı. Ancak aracında uyuşturucu ihbarı alan jandarma, detaylı bir arama gerçekleştirdi. Yapılan aramada, Zorlu’nun aracında 800 gram uyuşturucu, hassas terazi ve tuşlu telefon bulundu.

Ahmet Zorlu, Kilis’ten Gaziantep’e getirilerek tutuklandı. Suçlamaları reddeden Zorlu, aracın kiralık olduğunu iddia etti. Jandarma, uyuşturucu ihbarının kaynağını araştırıyor.

Zorlu’nun geçen hafta AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in Kilis’te düzenlediği toplantıya katıldığı belirtildi. Ayrıca, Zorlu’nun AKP’nin eski Kilis Milletvekili Reşit Polat’ın danışmanlığını yapmış ve okullarda sigara, alkol ve uyuşturucu bağımlılığına karşı düzenlenen yarışmalara öncülük etmiş olduğu biliniyor. Zorlu, yarışmada başarılı olan öğrencilere plaket vermişti.

Ahmet Zorlu’nun uyuşturucu bulundurmak suçlamasıyla tutuklanması, Yeşilay’ın Kilis Şube Başkanı olarak oynadığı rol ve siyasi bağlantılarıyla dikkat çekiyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fenomenler ne zaman bırakılacak, canlı yayında açıkladı

HIZLI YORUM YAP