Fenomenler ne zaman bırakılacak, canlı yayında açıkladı | GÜNDEM
DOLAR

32,2234$% -0.11

EURO

34,9331% 0.17

STERLİN

40,5695£% 0.07

GRAM ALTIN

2.445,79%0,57

ÇEYREK ALTIN

4.012,00%1,02

a

Fenomenler ne zaman bırakılacak, canlı yayında açıkladı

Son günlerde kara para aklayan ve dolandırıcılıkla suçlanan fenomenlere karşı gerçekleştirilen operasyonlarda yaşanan tutuklamalar, CHP Parti Meclisi Üyesi Dr. Ali Haydar Fırat’ın yaptığı canlı yayındaki çarpıcı açıklamalarla yeni bir boyut kazanıyor. Fırat’ın ifadelerine göre, iktidar fenomenleri kısa sürede serbest bırakma niyetinde. İşte, yaşanan gelişmelerin detayları…

CHP’li Ali Haydar Fırat, canlı yayında kara para aklayan fenomenlerin serbest bırakılmasıyla ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. Fırat, iktidarın fenomenlere yönelik sert tutumunu “Biraz dişinizi sıkın, gündemi değiştirip kısa sürede serbest bırakacağız.” şeklinde ifade etti.

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonlarda, Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın aralarında bulunduğu 17 şüpheli gözaltına alınıp tutuklanmıştı. MASAK raporuna göre, Dilan Polat’ın şirketleri aracılığıyla sözde ticaret karşılığında 200 milyon lira kara para aklanmıştı. Bu tutuklamaların ardından Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler de dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklandı.

Dilan Polat’ın çektiği fotoğrafta yer alan fenomenlerin mal varlıklarına el konularak soruşturmaya alınmasıyla birlikte, yüzlerce fenomenin de mercek altında olduğu belirtiliyor. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Polat’ın “Şampiyonlar Ligi” adını verdiği fotoğrafta yer alan fenomenler hakkında geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Sonuç: Fırat’ın açıklamaları, fenomen tutuklamalarının gündemindeki yerini daha da güçlendirirken, yaşanan olayların ardındaki detaylar merak konusu olmaya devam ediyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Giresun’lu İdris Güven New York polis teşkilatında yarbay oldu

HIZLI YORUM YAP