Tuba Büyüküstün, Ekin Mert Daymaz ile birlikte olduğu ortaya çıktı, Aşk sürprizi! | GÜNDEM, Magazin Haberleri
DOLAR

32,5591$% 0.12

EURO

35,0126% -0.11

STERLİN

40,8627£% -0.17

GRAM ALTIN

2.434,85%-0,04

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%-0,10

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Tuba Büyüküstün, Ekin Mert Daymaz ile birlikte olduğu ortaya çıktı, Aşk sürprizi!

Tuba Büyüküstün, Ekin Mert Daymaz ile birlikte olduğu ortaya çıktı, Aşk sürprizi!

Tuba Büyüküstün, Ekin Mert Daymaz ile birlikte olduğu ortaya çıktı, Aşk sürprizi! Yakışıklı Erkeklerin göz radarında olan Güzel oyuncu kalbini bu sefer’de Ekin Mert Daymaz’a kaptırdı! Ünlü oyuncunun aşık olduğu kişi ile gizli bir aşk yaşadığı iddia edildi. Tuba Büyüküstün daha öncede bir çok aşk iddiaları ile gündeme gelmişdi.

Geçtiğimiz temmuz ayında işletmeci Umut Evirgen’den ayrılan Tuba Büyüküstün’ün meslektaşı Ekin Mert Daymaz ile ilişki yaşadığı ileri sürüldü.

İki çocuk annesi 38 yaşındaki Tuba Büyüküstün ile 29 yaşındaki Ekin Mert Daymaz ile yakınlaştığı ileri sürüldü. Kısa sürede gündeme bomba gibi düşen ikili, aşk iddialarına henüz bir açıklama yapmadı.

İLİŞKİLERİNİ GİZLİ TUTUYORLAR

Takvim’den Ufuk Özcan‘ın haberine göre, ortak dostları sayesinde tanışıp bir ay önce aşk yaşamaya başlayan ikili, basından uzak kalmak için de Bağdat Caddesi’nde buluşuyor. İlişkilerinin ortaya çıkmaması için birbirlerini Instagram’da da takibe almamış.

ARALARINDA 9 YAŞ VAR

Tuba Büyüküstün’ün yeni sevgilisi Ekin Mert Daymaz’dan 9 yaş büyük olması dikkat çekti. Ekin Mert Daymaz, son olarak dans eğitmeni Elif Gürlük ile aşk yaşamıştı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Katarlılar borsa İstanbul aldı yalanı !

HIZLI YORUM YAP