Katarlılar borsa İstanbul aldı yalanı ! | GÜNDEM
DOLAR

32,5957$% 0.34

EURO

34,8189% 0.17

STERLİN

40,3853£% -0.58

GRAM ALTIN

2.510,37%1,06

ÇEYREK ALTIN

4.282,00%0,83

a

Katarlılar borsa İstanbul aldı yalanı !

Muhalefet kanalları , gazeteleri ve internet haber siteleri Katarlıların borsa İstanbul’a yatırım yapmasını hazmedemedi ! Bilgi seviyelerin yerde değil toprak altında olduğunu da tekrar ispatladı !

 

Borsa İstanbul üzerinden ABD , İngiltere ve bir çok ülkenin yatırımları olmasına rağmen % kaç hissesi olduğunu yazamayan CİA’nın raporu ile sabit olan besleme haber kuruluşları Katarın Türkiye’ye olan desteği ile resmen kudurmuş durumdalar. Dün Berat Albayrak gitsin Ekonomi düzelecek dolar düşecek diye zırvalayanlar Dolar artış sebebine bahane bulamadıkları için konuşamaz hale geldiler.

Halbuki : Büyük patron EKONOMİ masasını devirdi. Artık yeni sistem getirmeye çalışıyor . Amerikan borsasında milyarlarca dolar Bitcoin’e kaydı haberi bile yok adamın. Dünya piyasalarında güven yok  !

 

Gelmiş Türkiye kötü diyor !

-yazıkkk hasta galiba…

 

Ülkemizde sadece hükumet gitsin biz Millet İttifakı olarak HDP ile bile Anayasa çalışması yaparız. Hiç sorun değil şehit kanlarını da içeriz biz ülkücüyüz diye geçinen , sosyalistiz biz özgürlükçü demokrasi halk kılıfını direk üstüne geçirenler bugün ülkesine direk ihanet edenlerin ta kendisi olmuş adına da EKONOMİ koymuş .

 

* Gerçi kim kime ne koymuş farkında bile değiller de neyseeeee

 

Para pastasının büyük sahipleri yani teknolojiyi kendi istedikleri sosyolojiyi Çin’e taşıyanlar Dünya para politikalarını yeniden dizayn edip dijital para’ya geçiş sürecini istediklerini The Ekonomist gibi kendilerine ait yayın kuruluşlarından acıkça dile getirirken bizim ülkemizde ki sözde aydın ve bilir kişiler Türkiye’yi suçluyor.

 

Kendi kendilerine düştükleri komik durumun bile farkında değiller…

 

Ne oldu Berat Albayrak gitti ? Hani dolar düşecekti ? Para politikaları değişti ne oldu ? Dolar 3 aylık kaybını topladı sonra yeniden kaybetti ? Hani çok bilen Ekonomistler nerede ?

 

Türkiye’den 1 milyar dolardan fazlası para alınmış . Bu paraları kim almış bireysel alımlar mı bunlar ?

Demek ki birileri bu ülkeye savaş açmış durumda demek ki birileri Türkiye Cumhuriyeti Devletin’in güçlenmesini istemiyor. Bunun hükumetle dahi alakası yok bunu bile idrak edemeyenlerle bugün aynı yerde siyaset yapmak , habercilik yapmak bile zul dur.

 

Bugün bunları göremeyecek kadar kör bilgi seviyesi sığ bile denilemeyecek insanlar Katar’ın İstanbul Borsa’sına %10 girişini Katar İstanbul Borsa’sını satın aldı diye yayın yapacak kadar basit ve bir o kadar da düşmanca tavır içerisindeler…..

 

Denilecek tek şey kininiz de boğulun !

 

Bu mantıkla olaya makarsak Katar bizim…

Katar Şeyh’ini ABD ve körfezin şeytanları BAE, Suudi Arabistan etkisi ile darbe ile indirecekti bizim şerefli Türk ordumu kurtardı. Katar bizim !

Muhalefet mantığı ile bakıyoruz Katar bizimse siz batar olan ne  ?

 

Kurucu : Raif YAVUZYILMAZ

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Şeyma Subaşı Takipçisine küfürle cevap verdi sonunda buda oldu!

HIZLI YORUM YAP