Şule Özülkü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Doğum Gününü Kutladı | GÜNDEM
DOLAR

32,3476$% -0.06

EURO

34,8019% 0

STERLİN

40,7094£% 0.24

GRAM ALTIN

2.390,14%-0,26

ÇEYREK ALTIN

3.939,00%-0,32

a

Şule Özülkü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Doğum Gününü Kutladı

İş kadını – Ak Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi – Ak Parti Büyükşehir Belediyesi Belediye Meclis Üyesi Şule Özülkü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum gününü kendi sosyal medya hesabı Twetter’dan kutlayarak şu cümlelere yer verdi.

 

“Ülkemiz için gecesini gündüzüne katarak çalışan Sn.Cumhurbaşkanımız @RTErdogan ‘ın doğum gününü kutluyor, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Şule Özülkü sözlerine devam ederek ; uzun yıldır birlikte siyaset yapmaktan gurur duyduğumuz Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan, mazlumun umudu Müslüman aleminin lideridir, 26 Şubat 1954 doğumlu olan Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum gününü en içten kalbi duygularımla kutluyorum

Bugün Cumhurbaşkanımızın doğum günü,ben de uzun yıldır bu teşkilatta Cumhurbaşkanımız la, Genel Başkanımızla inandığımız yolda yürüyerek siyaset yapmaya devam etmekten onur duyuyorum ve bu yolda devam edeceğim inşallah.

Aynı zamanda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la siyaset yapmaktan kıvanç duyuyorum. Umarım daha uzun yıllar Cumhurbaşkanımızla birlikte sağlıklı huzurlu siyaset yapar devam ederiz.” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sivilleri ‘de hedef alan Rusya Lviv ‘den geri çekiliyor! Meymenetsiz Putin!

HIZLI YORUM YAP