Sedat Peker: Mehmet Ağar ve pelikancıların Gerçek Yüzünü anlattı! Şantaj, Tecavüz, Fetö olaylarına değindi! | GÜNDEM
DOLAR

32,4570$% -0.11

EURO

34,7442% -0.68

STERLİN

40,5839£% -0.58

GRAM ALTIN

2.437,28%0,06

ÇEYREK ALTIN

4.043,00%-0,19

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Sedat Peker: Mehmet Ağar ve pelikancıların Gerçek Yüzünü anlattı! Şantaj, Tecavüz, Fetö olaylarına değindi!

Sedat Peker: Mehmet Ağar ve pelikancıların Gerçek Yüzünü anlattı! Şantaj, Tecavüz, Fetö olaylarına değindi!

Sedat Peker’in 2. videosu gündeme bomba gibi düştü bende dikkatlice dinledim, iki bayan polisin durumunu anlattı ve eşine ve çocuklarına yapılanları anlattı. Erkek polisler Sedat Peker beyin eşinin odasının olan eşyaları aramak istiyor.. Sedat Peker’in eşi’de haliyle haklı olarak arayamazsın diyor sebep, sebep şu ki karşısında olan bayan olduğu için arayamaz bu hep edepten hem de örf ‘den dolayı ve haliyle sonrasına iki saat geçtiği zaman bayan polis geliyor.

Sedat Peker’in dediğine göre ki bana göre ‘de mümkün küçültmek istiyorlar. Ama unuttukları bir şey var Sedat Peker Kadınlar için konuşurken dikkatlidir. Diğer durumlarda bir çok günümüz ‘de mafya tabir edilen kişilerin çoğu da kadın ve çocuklara dokunmaz değil dokunmak saygı gösterir. buna iki örnek veriyorum anlamayanlar için

Saral ve şahinler olayına bakarsanız kadın ve çocuklar asla adları bile anılmaz çünkü onlarda biliyor ki iki aslan karşı, karşıya gelirse aslanlar kapışır kadınlar asla dokunmaz çocuklarda asla zarar görmez.

Aha işte Sedat Peker’de böyledir.

Şimdi Sedat Peker olayları anlarken bunun neden odluğunu çok ‘da iyi açıklamış ve demiş ki beni küçük düşürmek için bunu yapanın ‘da Turkuaz medyanın olduğunu ve operasyonu ‘da Mehmet Ağar yaptığını bildiriyor.

Sabah Saat 5’de olan olay ise düşünüyor ve diyor ki ATV orada Drone havalanmış işte bu işin aslında organize olduğunu direk açıklıyor.

Pasaport olaylarını ve kendisinin yurt dışında kaldığı durumları anlattı tek, tek. Yalan dediği birçok olayında nasıl servis edildiğini anlattı.

Beykoz konaklarında olan olayı anlattı, Nusret’i anlattı Beykoz konaklarında olayı ise Mehmet Ağarın oğlunun durumunu anlattı, Mehmet Ağırın o sırada Sezgin baran Korkmaz olduğunu açıklıyor ve tanıdığını dile getiriyor.

Emir Sarıgülün ve Tolga Ağar ve kız arkadaşının olduğunu bildirdi. ve kafalarının iyi olduğunu ve uyuşturucu madde kullanarak Nusret’e hakaret edildiğini ve silah ateşlendiğini söyledi.

Telefon sinyallerinde orada oldukları çözülebilir dedi bu aslında bir suç duyurusu olduğunu ben şahsen düşünüyorum.

Nusret’e hakaret edilse de Nusrettin’de geri adım atmadığını dile getiriyor.

Saat 7,8 gibi Mehmet ağar ve Sezgin baran korkmaz yukarı geliyor ve gereğini yapın dediğini iddia etti. Selim Taşdemir’e olayın nasıl yıkıldığını anlattı.

cevdet hürol

Sudiri saydam

Sunay balıklıkaya

şimdi ateş edenin kim olduğunu ortaya çıkarmak için işlem yapılması istenmiş ve şoför ateş etmiş ve el sibobu alınmış ve bunun Mehmet Ağır ismini verdiğini iddia etti.

Bu kişilerin hepsinin Beykoz konaklarında olduğunu belirtti ve telefon sinyallerinin tespit edilmesini istedi.

peki uyuşturucu maddenin nasıl kullanıldığını ispat edilecek saç telinden ne zaman kullanıldığını ortaya çıkarılması istenildi.

Sedat Peker bu olayların aydınlatılması istedi bence ‘de doğru ve diyet olarak parmağını gösterdi.

Mehmet Ağar’ın oğlundan Tolga Ağar tecavüz olayına karıştığını ve 18 yaşında olan kızın ise bir gün sonra ölü olarak bulunduğunu anlattı. Hani kadın kuruşları bu olayı anlatan! Derin devletin başı ne isterse o oluyor dedi!

şimdi daha çok kazmıştır ve daha ‘da derin olmuştu dedi.

İşte iki ayrı suç ben olsam Süleyman Soylu beyin yerine acil olarak bu olayın hemen soruşturulmasını ve müfettiş yönlendiririm.

Bu doğru ise gerçekten feci bir olay..

Şimdi işin garibi bu insanların bazıları bugün benimde sevdiğim Alaattin Çakıcı beyin yanında resimleniyor ben olsam Alaattin Çakıcı beyin yanında bunları kapıdan içeri şimdilik sokmam çünkü suç sabitlenen kadar herkes suçsuz olsa da iki olay varsa ve ikisi ‘de iğrenç olay olduğu için bunlarla resimlenmem..

İmanlı nesil yetiştirecektik uyuşturucu bağımlısı gençler yetişti, uyuşturucunun nerede odluğunu herkes biliyor dedi. önemli olan onu yakalamak dedi. Uyuşturucu gelecek yerin belli olduğunu ve teslim alacak kişiler ve firmalarla ilgili tek bir araştırma yapılmamasını şikayet etti.

Devlet böyle olmaz, devlet derin devletçi oynayanların oyununa gelmez dedi vallahi bu söz o kadar doğru ki!

 

Vallahi dedikleri doğru ise ve doğru olduğuna yemin ediyor, ve şöyle diyor benim için bu kadar uğraşacağınıza uyuşturucu sevkiyatı yapanlarla uğraşsanız onlara enerji harcasanız diyor.

Altınbaşlar olayına değindi ve Emniyet mensubun ise emir anlaşıldı sayın bakanım dediğini dile getirdi ve olayı’da anlatacağını dile getirdi.

Koruma polisleri ile aynı yerde yattığını ve iş adamlarının Mübariz Mansimov getirmedi, mi yanına, adamı fetö ile sen tanıştırdın adamı dedi ve admaı içeri sen attırdın ve tüm malının üzerine yattın dedi.

Tabi bir çok konu var ama bu olaylar hayli karışacak.

Şimdi Mehmet Ağar ve oğlunun üzerine söylenen kişiler ve diğer olaylarda isimleri geçenlerle ilgili bir soruşturma açılması şart üstelik bunu herkesle paylaşmak şart üçüncü olan ise bu operasyonda kimler varsa soruşturma açmak şart daha doğrusu Sedat Paker’in açıklamalarının hepsinde bir suç unsuru var..

videonun tamamı içinden dinleyebilir.

Ayrıca Peker’in bahsettiği tecavüz olayın ‘da şu unsur var o haber yapıldı ve habere erişim engeli alınmıştı. neyse gerisi Devletimizin işi umarım bunlar aydınlar, kimse devletin adını kullanarak mevki kullanarak suç işleyemez, işletmem. Süleyman SOYLU BEY GÖREVİNİZİN BAŞINA..

Babakuş

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Parti Yalan üretim merkezi videosu elinde nasıl patladı!

HIZLI YORUM YAP