Ak Parti Yalan üretim merkezi videosu elinde nasıl patladı! | GÜNDEM
DOLAR

32,5651$% 0.23

EURO

34,9834% 0.02

STERLİN

40,7861£% -0.04

GRAM ALTIN

2.448,05%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.065,00%0,15

a

Ak Parti Yalan üretim merkezi videosu elinde nasıl patladı!

Ak Parti Yalan üretim merkezi videosu elinde nasıl patladı! Evet dün gündeme gelen konu.. Bu yazıda herkesin merakını gidereceğim. Evet başlıkta dediğim gibi elinde patlayan video birde para verilmiş bu amatör işe şaka gibi vallahi muhalefetin hiçbir şey yapmasına gerek kalmadan düşünülmüş Ak parti demişti madem muhalefet beni düşüremiyor en iyisi ben kendimi düşüreyim demiş yetmemiş birde üzerine para verilmiş, gülermisin alarmısın!

Video içreğine girmeden önce bu işlerden an çok anlayan kişi olarak söylüyorum dört parmaklı bir profesör gördüm bide kol ve yürüyüşü birinin yürüyüşünü andırıyor ama neyse oraya hiç girmeyim.

Şimdi bu video yapıldıktan sonra sanırım genel merkeze gidilmiş ve izlenmiş bu video ve şöyle demiş yav bu çok güzel olmuş hele şunu yayınlayalım vallahi bravo süper olmuş denilmiş birde çizimi yapan ve kurguyu yapan demiş ki bilmem kaç saniye yaptım gerisini de sallarım demiş ve harbiden iyi sallamış. dezenfektan vs yahu bir konu unutturulmaya çalışılması gerekirken siyasi olarak milletin gözünün içine baka baka bu kadar çok dillendirilir mi vallahi olur buda zaten iletişim başkanlığı onayı sayesinde olursa ancak bu kadar olur.

Vallahi ciddi manada Tayyip Erdoğan’ın yani sayın Cumhurbaşkanının ayağına bu kadar net sıkılabilir.

Unutturulması gereken konu video içinde defalarca söyleniyor ha bu arada trollere baktınız mı?

Şu olay var trollerde işin farkına varmış ki aman gündemi değiştirelim demiş resmen..

Ha bu arada videonun diğerleri ‘de gelecekmiş vallahi merakla bekliyorum bende.

128 Milyar dolar nerede defalarca sorulmuş asıl tuhaf olan ne biliyormusunuz aha al kısma bırakıyorum..

Ak Parti Yalan üretim merkezi videosu elinde nasıl patladı!

Gördünüz mü tepkiyi?

Bunun bir benzerini daha yaşamıştı Ak parti ama asıl üzücü olan Ak parti para verdiği bu işte çamurun dibine battı.

Erdoğan ekibini komple değiştirmeli ha bu arada..

Süleyman Soylu Ak partide Tayyip Erdoğan’dan daha fazla sevilmeye başlanmış vallahi ben bir şeyler ‘den şüpheleniyorum sanırım kadrosu ‘da Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı artık gönülden değil söz olarak seviyor, çünkü kimse sevdiği bir şahsın bu kadar dibe batmasını istemez.

Sayın Cumhurbaşkanım bakın buraya yazıyorum altınızı öyle bir oyuyorlar ki hem de senin gözlerini boyayarak.. Küçük düşürerek.. kadron patladı sayın Cumhurbaşkanım, Bu kadro ile 2023 veya daha erken seçim yaparsan %20 alman bile zor gerçi ben şu an seçim olsa onu alacağınızı düşünmüyorum. Çünkü son 4 yıldır Ak parti içinde çalışan kişi yok.

 

Babakuş

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MHP yetkilisi Ulvi Yönter’in meslektaşımız Ebru Baki’ye karşı giriştiği sözlü saldırıyı kınıyoruz!

HIZLI YORUM YAP