MHP yetkilisi Ulvi Yönter’in meslektaşımız Ebru Baki'ye karşı giriştiği sözlü saldırıyı kınıyoruz! | GÜNDEM
DOLAR

32,3792$% 0.17

EURO

35,0232% -0.23

STERLİN

40,9848£% 0.18

GRAM ALTIN

2.324,46%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.003,00%-0,26

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • MHP yetkilisi Ulvi Yönter’in meslektaşımız Ebru Baki’ye karşı giriştiği sözlü saldırıyı kınıyoruz!

MHP yetkilisi Ulvi Yönter’in meslektaşımız Ebru Baki’ye karşı giriştiği sözlü saldırıyı kınıyoruz!

Devlet Bahçelinin sözlü mesajından sonra Habertürk TV ekranlarında açıklama yapan kişiler bugün itibariyle görevlerinden alındı, görev süresinin son verilmesinden sonra Ebru Baki bu üslup ile mücadele etmek konuşmak gerçekten zor demişti..

RSF Türkiye Temsilcisi Önderoğlu: MHP yetkilisi Ulvi Yönter’in meslektaşımız Ebru Baki’ye karşı giriştiği sözlü saldırıyı kınıyoruz

Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) Türkiye Temsilcisi Erol Önderoğlu, MHP’li Ulvi Yönter‘in gazeteci Ebru Baki’ye sözlerine kınadıklarını söyledi.

Önderoğlu, “Parti çevrelerinin, siyasi çıkmazlarından, gazetecilere saldırıya zemin hazırladığını, prim verdiğini açıkça gözlemliyoruz. Bu kabul edilemez.” ifadesini kullandı. 

Ne olmuştu?

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Twitter hesabından Habertürk sunucusu Ebru Baki için “MHP’ye tahammülsüzlüğünü ifşa eden, alaycı gülümsemesiyle gerçekleri çarpıtan sözde bir gazetecidir. Konuklarını MHP düşmanları arasından seçmesi tam bir kokuşmuşluktur” ifadelerini kullandı.

 MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter‘e Ebru Baki‘nin bugünkü yayınında yanıt verildi.  Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, canlı yayında yaptığı açıklamada Yönter’in açıklamalarını aynen iade ettiğini dile getirdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Habertürk’te MHP depremi: Bülent Aydemir kovuldu, Kürşad Oğuz istifa etti! Sosyal Medya Karıştı!

HIZLI YORUM YAP