Saygı Öztürk'ün şeref fukaralığı dolu yazısına Bakan Soylu'dan tepki: Namussuzluk | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Saygı Öztürk’ün şeref fukaralığı dolu yazısına Bakan Soylu’dan tepki: Namussuzluk

Saygı Öztürk’ün şeref fukaralığı dolu yazısına Bakan Soylu’dan tepki: Namussuzluk

Saygı Öztürk’ün şeref fukaralığı dolu yazısına Bakan Soylu’dan tepki: Namussuzluk

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sözcü Gazetesi Yazarından biri olan Saygı Öztürk’ün AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu hakkında yazdığı hakaretler ve iftiralarla dolu skandal yazısına çok büyük tepki gösterdi. Soylu, “Saygı Öztürk’ün bu yazısı NAMUSUZLUKTUR ! ” dedi.

 

Sözcü Gazetesi’nin sözde gazeteci görünümlü tetikçisi ve yazarı Saygı Öztürk’ün Ayvazoğlu ile ilgili kin ve nefret içerikli, hakaret ve iftiralarla dolu ” namusuzluk ” diye nitelendirilen yazısı büyük tepki çekti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, söz konusu yazıyı kendi sosyal medya hesabından paylaşarak, Öztürk’e büyük tepki gösterdi.

 

 

BAKAN Süleyman SOYLU: NAMUSSUZLUK

Bakan Soylu, Sözcü Yazarı Saygı Öztürk’ün skandal ifadelerinin yer aldığı yazıyla ilgili Twitter hesabından çok sert tepkide bulundu. Soylu, “İnsanlık görevimi yapıyorum Saygı Öztürk’ün bu yazısı namussuzluktur Bahar Hanım ahlaklı, faziletli bir kadındır Ali Beye minnettarız Trabzon turizmini ayağa kaldırdı Bugünden sonra bu namus düşmanını kim muhatap alırsa, gözümde aynı namussuzluğun ortağıdır, haysiyet celladıdır” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yeşil Top hesapları patladı sıra diğer toplarda

HIZLI YORUM YAP