Yeşil Top hesapları patladı sıra diğer toplarda | GÜNDEM
DOLAR

32,5661$% 0.16

EURO

34,7133% 0.12

STERLİN

40,2471£% 0.21

GRAM ALTIN

2.408,59%-0,98

ÇEYREK ALTIN

4.089,00%-0,69

a

Yeşil Top hesapları patladı sıra diğer toplarda

Mahir Ünal çok güzel bir kampanya başlattı herkes ayakta alkışladı şaka, şaka alkışlamadı bir kesim bu ne kardeşim diğerleri milli değil mi? Dedi! Tabii ki burada Mahir Ünal herkesime hitap etmek istemiştir o ayrı ondan şüphe yok fakat eksiklerde vardı.

İşte bu eksiklikleri fetö iyi biliyor efendim fetö denen alçak biliyorsa pelikancı yapı bilmiyor mu, Atatürk düşmanları , İngiliz ajanları, fitne fesat grupları bilmiyor mu elbette biliyor.

1990 yılların başında diye biliyorum bu örgütü ben. Bu örgüt okullara sızmadan sohbetlerinde Atatürk ve milli değerleri yok ederek kendi menfaatleri doğrultusunda, yine yunan tarihi ve Türk düşmanları ile iş birliği yaptı. Sohbette gidenler hepsi Atatürk düşmanı oldu.

Sebebi Atatürk den nefret eden grup büyüyecek kendi kafalarına göre şeriat getirecek bu kişiler vah,vah ne oldu ellerinde patladı.

Şimdide bu grubun büyüsü ile ortalıkta dolaşan bir kesim var ki akıllara zarar. Dertleri biz Osmanlı torunuyuz kardeşim Osmanlı bir aile Türk ise ırktır, ırk. Yani demem o ki bu çıkarcı, alçaklar dün neyse bugün de öyle değişmezler.

Bu değişmeyen ve Türkiye’de kalan bu grupta yer alan hesapları bir inceledim gözlerime inanmadım, bu malum grup üyeleri fetö askeriyeyi ele geçirirken yetmez darbecileri temizleyeceğiz, sonra Atatürkçü kişileri de temizleyeceğiz diyorlar. Çok isteyen arar bulur. Yıl çok geride değil darbeden önceki yıllar.

Konu burada Mustafa Kemal Atatürk değil yeşil TOP hesapları. Hepsi değil ama ne hikmetse bu yeşil Top hesapları tehdit, taciz ile gündeme geldi gelmeye devam ediyor.

Şebeke aynı senden olmayana hakaret et. Canan Kaftancıoğlu denen kişiyi tanımam, Nevşin denen hanımı tanımam, Berna Laçin ve diğerlerini tanımam ama bu kadınları listeye alıp fetö ağzı ile konuşanlar bu milletin adamı değil,bu toplumun adamı değil.

Efendiler herkes Müslüman olacak diye bir kaide yok. Herkes sen ile aynı düşünecek diye bir ortamda yok. Fikrini her beğenmeyen kişiye küfretmek acizlik değil müptezelliktir.

Bu yeşil Top içine girmiş kişiler kendilerinde küfretmeyi hak buluyor, intikam almayı hak buluyorsa ve birileri ak parti teşkilatını eleştiriyorsa haklıdır.

Hiç kimse cumhurbaşkanlığı çatısı altına saklanıp bu ülkede yaşayan vatandaşı tehdit edemez. Mevkisi ne olursa olsun. Haddinizi bilin.

Gelelim diğer toplara

Bu toplarda topsuz top hesapları yani trol.. bu kişilerin isimleri farklı, sahte, kendilerine devlet adamı iması veriyorlar. Aslında devletin değil eski fetönün hesaplarının yöneten kişiler. Bu gençler çoğu sağ ve solda gazeteciler ile iş yapıyor veya ta kendisi. Bunların tek derdi hepsi tek yerden emir alıp aynı zaman içinde paylaşım yaparlar. Hakaret ederler. Küfreder ve iftira atarlar. Yalan belge paylaşıp kaos çıkarılarak halkı bir birine düşman ederler. Bu hesapların hepsi fetöcu, pelikancı.

Parayı nerede görürse oraya geçerler. Tek dertleri para. Ama ben inanıyorum ki bir gün aklı başında bir savcı bunların alayını sorgulayıp 40 yıl içeride tutacak. Yok yapmazsa AKParti bu hesaplarla seçime gidecekse yine kaybedecek.

Çünkü Allah’ın adaleti şaşmaz İstanbul Ankara tesadüfen kaybedilmedi. Bu kulak çekme meselesi. Sonrasında kulağı çeken vallahi tokadı basar.

Cumhurbaşkanı tek, yalnız diyoruz hadi doğru ula bunca vekil neden seçildi? Cumhurbaşkanını eleştirmeyen kişiler onu sevmeyen kişiler olduğunu bilmek gerek. Gerçekten seveni yok. Geçen bir anket gördün. Akpartili bir arkadaş anket yapmış İstanbul’da bir akparti belediyesi ile ilgili filanca şahıs başka partiye geçse oy verir misin diye?

Sonuç vermem diyorlar. Ulan madem vermezsin bunca zaman neden veriyorsun işe yaramıyorsa. Güldüm biraz.

Demem o ki Mahir Ünal ve Süleyman soylu pelikancı ak troller denilen gruba muhale etmeli. Geçen bir pelikancı hesabı kapatıldı aylar sonra açıldı. Beyler bunlar resmi yazı ile açılır. Devletin işlerini ak troller ile yönetmeye çalışmak size hep kaybettirir. Partinize kaybettirir bu rüzgarın birde tersi var.

Benden demesi işiniz sosyal medyaya kadar düştüyse vallahi cumhurbaşkanına yazık. Ben olsam alayını asansörde döverim.

(Kötü arkadaş, demirci körüğü gibidir. Üflenince, ateş kıvılcımları seni yakmazsa da, kokusu seni rahatsız eder.) [Buhari]

Dolayısı ile Cumhurbaşkanı yanında olan herkes için söylüyorum hata yapılıyorsa ve siz hatayı örtmeye çalışıyorsanız yanlış yapıyorsunuz. Hata örtülerek değil hatanın sebebi ortadan kalkınca başarılı olursunuz. Bozuk vanaya kaynak atılmaz  ya atarsın yada satar.

Ersoy.k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İçişleri Bakanı Soylu: Türkiye içerisindeki son terörist rakamı açıkladı !

HIZLI YORUM YAP