Rüyada regl olduğunu görmek ne anlama gelir? | GÜNDEM
DOLAR

32,3554$% -0.4

EURO

34,8450% -0.03

STERLİN

40,6819£% -0.22

GRAM ALTIN

2.395,61%-1,10

ÇEYREK ALTIN

3.942,00%-0,97

a

Rüyada regl olduğunu görmek ne anlama gelir?

Rüyada regl olduğunu görmek ne anlama gelir? Bir çok kişi bu konuda farklı yorumlara değinmiştir. Rüyada adet (regl) olduğunun gören kişinin ise farklı durumlarda, farklı zamanlarda yorumlanabilecek bir rüya olduğunu anlatmamız gerekiyor.

Rüyada regl olduğunu gören kişi için iki olumlu yorum vardır.

  • Rüyada regl olduğunu gören kişi bakire ise ne anlama gelir: Bu konuda uzmanlar rüya sahibinin bir işte başarılı olacağını fakat bunun için biraz çaba harcaması ve zorlu bir yol süreci izlemesi gerektiğini anlatır.
  • Rüyada regl olduğunu gören kişi bakire değilse: Bu konuda uzmanlar ise zorlu bir sürecin atlatılması gerektiğine bununda zorda olsa gececi bir durum olacağına işaret eder.
  • Rüyada Tuvalette adet olduğunu görmek ne anlama gelir?: Tuvalet ferahlık anlamış taşır genel olarak eğer tuvalet pislediğini ve adet olduğunu görürseniz daha fazla ferahlayacağınız fakat belirli bir süre zorlanacağınız anlamına gelmektedir.
  • Rüyada adet kanı Görmek: Bu konuda ise kan ile başlayan bir ferahlığa işaret olur. Kanın kirli olması ‘da kötü bir döneme geride bırakacağınız anlamına gelebilir.
  • Rüyada adet kanı bulaşması: Bu konuda uzmanların genel olarak verdiği yanıtlar ise iftiraya maruz kalacağınız kirli bir kişinin size iftira atağı anlamına gelir lütfen çevrenize dikkat edip ağzınızdan çıkan sözlere ve görüştüğünüz kişilere dikkat edin.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Suriye El-Bab’ta Türk askerine saldırı! 2 şehit 2 yaralı

HIZLI YORUM YAP