Reis Sedat Peker'den SADAT açıklaması: Sizi köçekler gibi oynatacağım | GÜNDEM
DOLAR

32,4841$% -0.03

EURO

34,7654% -0.65

STERLİN

40,5676£% -0.62

GRAM ALTIN

2.438,59%0,11

ÇEYREK ALTIN

4.046,00%-0,15

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Reis Sedat Peker’den SADAT açıklaması: Sizi köçekler gibi oynatacağım

Reis Sedat Peker’den SADAT açıklaması: Sizi köçekler gibi oynatacağım

Reis Sedat Peker’den SADAT açıklaması: Sizi köçekler gibi oynatacağım. Ak partili bazı bakanlar ile yaşadığı sorunları geçtiğimiz yıl dile getiren ve Reis Sedat Peker daha önce bahsettiği, SADAT firmasına yönelik açıklamaları oldukça ses getirmişti.

DELİ ÇAVUŞ İSİMLİ TWİTETR HESABI SADATCILARA CEVAP VERDİ!

Bazı küfürlü konuşmalar, gazetecilik etiği gerisi (*) işareti ile bloklanmıştır..

1-) Biraz evvel sosyal medya üzerinde gördüğüm, sadatçı olduğunu söyleyen bir tip benimle ilgili bir şeyler söylemiş. Öncelikle şunu bilmen lazım! Sedat PEKER’i kimse kekleyemez! Her zaman söyledim, siz kahpesiniz sizin namusunuz yok, siz k*pe*ksiniz. Hem de kemiklik k*p*ksiniz!

4-) Ancak size sözüm olsun,bizim büyüklerimiz şehitlikleri ile bize miras olarak tecrübelerini bıraktılar sizler değil mızrakların ucuna kuran yaprakları asmak ne namussuzluk yaparsanız yapın bizi kandıramıyacaksınız. Tüm sadatcıların boynuna köpek tasması siparişlerini verdim

5-) Sülü ile beraber tasma ile gezeceksiniz. Söz namus, sizi mahvedeceğim! Sizi köçek gibi oynatacağım sizin eğittiklerinizin güçleri yezidi kızlarına yetti! Bakalım sizin gücünüz küçük SEDAT’a yetecek mi?

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mahkum Yakınları Sözcüsü Ferhat Aydoğan Duyurdu; “Toplanıyoruz”

HIZLI YORUM YAP