Raif Yavuzyılmaz: Hande Fırat’ın kocası Murat Özvardar’ın fotoğraf dolandırıcılığı… | GÜNDEM
DOLAR

32,2675$% 0.07

EURO

34,7877% 0.02

STERLİN

40,5255£% -0.07

GRAM ALTIN

2.398,26%-0,44

ÇEYREK ALTIN

3.958,00%-0,42

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Raif Yavuzyılmaz: Hande Fırat’ın kocası Murat Özvardar’ın fotoğraf dolandırıcılığı…

Raif Yavuzyılmaz: Hande Fırat’ın kocası Murat Özvardar’ın fotoğraf dolandırıcılığı…

Ukrayna savaşı dünya gündeminde yerini alırken Türkiye Cumhuriyeti Devletinin barış yolunda olan bölgedeki katkısıda göğüs kabartıyor ve Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Ülkücü lider Bahçelinin davasının yanında onurlu duruşu ile  ülkemiz sınıf atlarken , buna gölge düşüren skandala imza atan Hande Fıratın eşi Murat Özvardar oldu…!

 

 

Ukraynanın kan emici Vampirleri 

 

Ukrayna savaşı haftaları devirirken milletimiz Devletinin yanında dik ve onurlu duruşu ile Dünya’ya parmak ısırtırken Odatv’nin haberine göre; ”Ukrayna İçişleri Bakanlığı İletişim Başkanı Volodymyr KrakovetskyAnkara Mali Şube Müdürlüğü ifade verdiği ” rapor edildi.

 

 

FOTOĞRAF DOLANDIRICILIĞI !

Söz konusu haberde Devletimizin ve  Milli İstihbarat Teşkilatımızın itibarını zedeleyerek kendisini sözde Mit mensubu olarak tanıdan, Milli İstihbarat teşkilatının Dünya üzerinde kurmuş olduğu haklı davasındaki itibarını zedeleye, cüret göstermiştir. Üstü düzey Devlet yöneticisi ile Fotoğrafları bulunan şahıslar devlet adına sözler verip yine sözde devletin adını kullanarak uluslar arası bir dolandırıcılığa imza atılmıştır.

 

Murat Özvardar konu ile alakalı olarak ;

” Murat ÖzvardarVolodymyr Krakovetsky ile iletişime geçtiğini ama buna aracı olan Ukrayna askeri ataşesi olduğunu söylemişti. Murat Özvardar, Ukrayna elçiliğine kendisini referans olarak göstererek mail atan iş insanı Koray Altınel‘i ise hiç tanımadığını belirtmişti.

Murat Özvardar bu ilişki yumağını, Ukrayna ateşesinin kendisini silah ve askeri malzeme konusu için aradığında yine savunma sanayi işinde bulunan arkadaşı Mehmet Dağlar‘a söylediğini belirtmişti. Murat Özvardar‘ın anlatımına göre Koray AltınelMehmet Dağlar‘ın tanıdığıydı. ”

 

TUTUKLANAN TEK KİŞİ HANDE FIRAT’IN EŞİ MURAT ÖZVARDAR OLDU…!

 

Devletin itibarını Devletin Üst Düzey yöneticileri ile hasbelkader bir araya gelerek kendini fotoğraf aldırıp kulanan ve  3-5 kuruşa peşkeş çeken tipler oldukça bu memleket  kan kaybetmeye devam  eder. Bu ve bunun gibi zihniyetleri devletin ve bürokrasinin her kademesinde uzak tutulup dışlanmadığı sürece bu ve benzeri uluslararası dolandırıcılıklar ile çok karşılaşırız.

 

Kilit paslı olunca kapıyı tutmazmış !

Ya kilidi değiştireceksin yada pası çözeceksin başka yolu yok…

 

Kurucu : Raif Yavuzyılmaz /Dünya basın Federasyonu 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hande Fırat’ın eşi Murat Özvardar dolandırıcılık iddiası! Ülkücüleri üzmüştür!

HIZLI YORUM YAP