Hande Fırat'ın eşi Murat Özvardar dolandırıcılık iddiası! Ülkücüleri üzmüştür! | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Hande Fırat’ın eşi Murat Özvardar dolandırıcılık iddiası! Ülkücüleri üzmüştür!

Hande Fırat’ın eşi Murat Özvardar dolandırıcılık iddiası! Ülkücüleri üzmüştür!

Hande Fırat’ın eşi Murat Özvardar dolandırıcılık iddiası! Ülkücüleri üzmüştür! Bu tarz yazıları yazmanın vakti geldi geçiyor, son yılların önemli bir gelişmesi olarak düşünüyorum ve artık ülkücü gömleğini giymenin vakti geldi geçiyor bile!

Son yıllarda bilge lider devlet bahçeli elinden geleni Cumhur ittifakı içi yapmış tek bir bakanlık dahi almadan tüm okları göğsüne isabet almıştır!

Oyu da düşse davasına ve inancından geri durmamıştır, bazıları bazı kelime ve ” söylemlerine ” üzülse ‘de ” üzsede ” bu böyledir..

Bu tarz olaylar ve gündem bizleri derinden yaralamıştır!

Ülkücü milyonlarca genç insanın oyunu alan Cumhur ittifakı içerisinde zaman, zaman bilge lider Devlet Bahçeli’ye karşı biz olmazsak Barajı geçemezsin gibi söylemler dahi söylenmiş fakat Devlet Bahçeli tek bir cevap dahi vermemiştir Davasına sahip çıkan, kendisini okların önüne defalarca atmış ülkücüler artık bu tarz olayları görmek istemiyor!

Gelelim Hande Fırat ve Eşi Murat Özvardar meselesin!

Bu meselede adı geçen kişiler derhal bulundukları konum ve koltuktan istifa etmelidir. Yargıya hesap vermelidir. Duyumum o ki sayın Hande ve eşi Murat Özvardar bey, konu hakkında bazı talep ve yardımlar bekliyormuş. Unutulmasın ki Bir hata yapan hatasının bedelini ödemelidir.

Buradan ülkücü gelecekçi kardeşlerimize seslenmiş olalım, Adı kirli ilişkiler içerisinde olanlar, Sizle aynı gömleği giymiş kişiler yarın hata yaptığında asla onlarla birlikte olmayın. Bu devletimiz ve İttifak için önemlidir.

Sayın Hande Fırat ve Murat Özvardar bunla ilgili olarak şunları belirtmek isterim!

Öncelikle Bakan ve Önemli siyasetçiler ile fotoğrafınız ‘da olsa bunla birlikte kendinizi değil Türkiye Cumhuriyet devletinin itibarını kirletmiş olursunuz.

Buradan şunu da belirtmek lazım ki ” siyasetçilerin bir çok kişi ile resmi olabilir ” at izi it izine karışmıştır. Devletimizin önemli kişilerin isminin adliye koridorlarında aracılık için kullanılması ‘da doğru değildir.

Herkes ayağını denk alsın, Yargıya bugün müdahale edilirse yarın o yargıya sahip çıkacak kişileri ‘de bulamazsınız.

Sayın Devlet Bahçeli ve MHP tabanının bundan rahatsız olduğunu biz biliyoruz ve gözler her zaman ki gibi MHP’ye çevriliyor. Ülkücüleri üzmeyin..

Kim ne ceza işlemiş ise Cezasının bedelini ödesin kimsenin kimseden farkı yoktur..

Bu ve benzeri olaylar halkın gördüğü meselelerdir. Toplumda önemli mevkide olan kişiler hata yapıyorsa aynı şekilde ceza almalıdır.

Babakuş

Ukrayna’da skandal Türk iş insanları beni  dolandırdı diyerek iddiada bulundu: Hande Fırat’ın eşi Murat Özvardar’ın adı geçiyor

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Son Vakit Yazarı Murat Yüksel’ den Cemati Müslümanlara Kadir gecesi Mesaji

HIZLI YORUM YAP