Millet ittifakı küçük ortağı İYİ parti'den Kılıçdaroğlu yorumu | GÜNDEM, SİYASET
DOLAR

32,4656$% -0.08

EURO

34,7253% -0.78

STERLİN

40,4840£% -0.82

GRAM ALTIN

2.435,11%-0,03

ÇEYREK ALTIN

4.042,00%-0,27

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Millet ittifakı küçük ortağı İYİ parti’den Kılıçdaroğlu yorumu

Millet ittifakı küçük ortağı İYİ parti’den Kılıçdaroğlu yorumu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun TBMM’de yaptığı konuşma da  Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusuna göz kırpması ile ilgili İYİ Partili Aytun Çıray, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Çıray, “Konuşmanın coşkusuna baktığımızda Sayın Kılıçdaroğlu bu defa Cumhurbaşkanı adayı” yorumunda bulundu.

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Genel Kurulu’nda 2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2019 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi üzerinde konuştu. Konuşmasının büyük bir bölümünde iktidarı eleştiren CHP lideri, Kendisine “Aday ol” diyen AK Parti milletvekillerine, “Benim aday olup olmayacağımı size kim söyledi?” karşılığını verdi. Kılıçdaroğlu’nun bu ifadesi, CHP sıraları tarafından ayakta alkışlandı.

“SAYIN KILIÇDAROĞLU BU DEFA CUMHURBAŞKANI ADAYI”

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını Twitter’dan paylaştığı bir mesajla değerlendirdi. Çıray, “Bütçe konuşmasının satır aralarına… Ve konuşmanın coşkusuna baktığımızda Sayın Kılıçdaroğlu bu defa cumhurbaşkanı adayı” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Devlet Bahçeli; Zillet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı olduğu anlaşıldı

HIZLI YORUM YAP