MHP Lideri Bahçeli: "Hilafet Bayrağı" Tartışmasına Tepki Gösterdi, Sahip Çıktı | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • MHP Lideri Bahçeli: “Hilafet Bayrağı” Tartışmasına Tepki Gösterdi, Sahip Çıktı

MHP Lideri Bahçeli: “Hilafet Bayrağı” Tartışmasına Tepki Gösterdi, Sahip Çıktı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Filistin’e destek yürüyüşünde ortaya çıkan “Hilafet bayrağı” tartışmalarına sert bir şekilde tepki gösterdi. Partisinin Siyaset ve Liderlik Okulu sertifika töreninde konuşan Bahçeli, Galata Köprüsü’nde düzenlenen yürüyüşte Kelime-i Tevhid taşıyan kişiye saldırının tesadüf olmadığını ifade etti.

Bahçeli, bu olayın Hasan Fehmi ve Ahmet Samim vakalarını hatırlattığını belirterek, “Kendini bilmezler grubu, hilafet bayrağı diye bir şey var mıdır? Arapça görseli irtica diye sunanlar, yabancı örgütlerin sızmasıdır. Hilafet tartışmasına çanak tutanların hepsi birden hastalıklıdır, açıkça ipotek altındadır. Toplumsal tansiyonu yükseltmek amacıyla el ovuşturan, öfke nöbetlerine kapılmış olan, utanmadan onursuzca partimizin sembolü bozkurdu haydutça kullananların nasıl bir örtülü faaliyet içinde oldukları çok net biçimde görülmektedir” dedi.

Bahçeli ayrıca, “Her ceviz yuvarlaktır, ama her yuvarlak ceviz değildir. Herkes insandır fakat her gördüğün insan, insan değildir” şeklindeki ifadesiyle de dikkat çekti. Konuşmasının devamında, Türkiye Cumhuriyeti’nin rejimine vurgu yaparak, “Hilafet tartışmasını kamçılayanların, alarm zilleri çalanların hepsi hastalıklıdır” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Menzil Tarikatı’nda Miras Kavgasının Görüntüleri Ortaya Çıktı

HIZLI YORUM YAP