İsmail Saymaz 'dan peygamber efendimize hakaret küstah twit ! | GÜNDEM
DOLAR

32,5108$% -0.01

EURO

34,9796% 0.13

STERLİN

40,9547£% 0.14

GRAM ALTIN

2.421,73%1,78

ÇEYREK ALTIN

3.958,00%1,43

a

İsmail Saymaz ‘dan peygamber efendimize hakaret küstah twit !

İsmail Saymaz ‘dan peygamber efendimize hakaret küstah twit !

 

Bazı çevrelerce gazeteci bazı çevrelerce trol olarak bilinen İsmail, küçük fikri ile din ile alay ettiğini sanmış ve twitter’da gündem olmuştur.

Bloomberg HT Türkiye’nin en büyük 10 mühendislik şirketi haberinin üzerine ” inşaat ya Resulallah ” diyerek dini değerleri istismar etmiş lağım kokan twitti atmıştır.

İşte bu güruh her yer de insanlara, insanların değer verdiği şeylere hakaret edilmemesi gerektiğini anlatan. Atatürk’e hakaret edildiği zaman bu milletin Lideri’ne hakaret edilirmi bu nasıl bağnazlık ? bu nasıl yobazlık ? bu nasıl örümcek kafalılık diyerek ortaya çıkan zır zopların ta kendisi oluyor.

Bunlar lafa gelince insani değerlere önem veren ama iş icraat’e gelince ,yaşlı adamın çocuk kılığına  girip azreil’e ben daha bebeğim agu ugu agu ugu diyerek cevap vermesi gibi milletin gözünün içine bakarak küstahlık yapan agu ugu agu ugu diyerek gezen trol bozuntusundan başka bir şey olmadığını tekrar kanıtlamış oldu !

Sen bir toplumun inandığı peygaberi o lağım kokan ağızına alıp dalğa geçersen bu millet o ağıza…

Belki kendisi gavur olabilir inanmıyor hatta cenabet geziyor’da olabilir bu bizi ilgilendirmez fakat benim dini değerlerim söz konusu olduğunda İsmail lağım kokan ağzı beni ilgilendirir. Bir topluma hatta bir dünya’ya mââl olmuş değerlere hakaret etmesi herkesin kendi şerefini göstermektedir.

Herkes kantarındaki şerefi kadar konuşur fukara olan da böyle konuşuyor demek ki !

Müslüman ülkesinde Salyangoz sattırmazlar sana İsmail şerefin varsa çık özür dile kantarın ne kadar tartıyor görelim !

Kurucu : Raif YAVUZYILMAZ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Giresun Dereli’de son durum

HIZLI YORUM YAP