Giresun Dereli'de son durum | GÜNDEM
DOLAR

32,4708$% -0.07

EURO

34,8621% -0.34

STERLİN

40,6778£% -0.31

GRAM ALTIN

2.451,34%0,64

ÇEYREK ALTIN

4.061,00%-0,22

a

Giresun Dereli’de son durum

Giresun Dereli’de son durum

Giresun da yaşanan sel felaketinin en çok vurduğu bölge olan Dereli ilçesinden çalışmalar son sürat devam ediyor. Böyle bir çok iş makinesi gece gündüz hiç durmadan çalışmalarına devam ediyor.

 

 

 

 

 

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Giresun Milletvekili Cemal Öztürk Giresuna adeta karargah kurdu. Afet’in ilk saatlerinden beri gece gündüz halkın yanında olmaya devam ediyor.
Giresun Belediyesini  bölgeye seferber eden Giresun’ da resmen bir gurur haline gelen Belediye Başkanı  Aytekin ŞENLİKOĞLU çalışmaların tam ortasın da hizmetini sürdürüyor.
Bugün bölgeden aldığımız habere göre Süleyman Soylu sabah saatlerinde bölgedeki çalışmaları araksız takip edip teftiş ediyor. Bakanlarımız afet bölgesinde herkesin derdine en hızlı şekilde derman olmaya çalışıyor.

 

 

 

Ordu Büyük Şehir Belediyesi 5000 kişilik mobil mutfak tırını afet bölgesine de desteklerine devam ediyor.

Devletin Tüm kademeleri tüm makanizması çalışıyor. Allah (C.c) devletimize zeval vermesin. Temiz içme sularından erzak ihtiyacına kadar hiç kimse madur bırakılmıyor. Bu büyük hizmeti sunan kim varsa herkesten Allah (C.c) razı olsun. Tarih bunu unutmaz bugün burada gördük ki : Vefa yalnızca bir semt adı değilmiş…

Kurucu : Raif YAVUZYILMAZ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Aykut Elmas İsmail Saymaz Orhan Aydın Ayşenur Asrlan Gökhan ÖzOğuz ‘a Vatandaşlardan, Papa üzerinden olay cevap

HIZLI YORUM YAP