İnşaat ya Resulullah | GÜNDEM
DOLAR

32,5626$% 0.21

EURO

34,9689% -0.09

STERLİN

40,7321£% -0.22

GRAM ALTIN

2.443,10%0,30

ÇEYREK ALTIN

4.062,00%0,27

a

İnşaat ya Resulullah

İnşaat ya Resulullah

 

Dün İsmail Saymaz hakkında bir köşe kaleme aldım ve bugün İsmail Saymaz’ın yaptığı açıklamada müslüman olduğunu hissettim hakkını teslim etmek gerek. ”Ben Peygaber efendimize ” hakaret etmem dedi. Fakat kendini savunması bir acayip geldi. Bugün Cüney Özdemir’in hergün yaptığı yayına katılan İsmail Saymaz ”İnşaat ya Resulullah” benim sözüm değil kitap ben söyleyince gündem oldu dedi.

Burada ki savunma o kadar akıl dışı ki…

”İnşaat ya Resulullah” diye bir kitap çıkıyor ve buna bu zaman kadar kimse tepki vermiyormiyorsa bu bu sözün doğruluğunu değil bu bizlerin cahilliğini gösteren bir durumdur !

Peygaber efendimiz Hz.Muhammed sallallahu aleyhi ve sellem ‘e şefaat ya resulAllah diyerek dua ettiğimizi bilmeyen yoktur. Hatta bu sebepten dolayı Şia gibi sapkınlar bizleri dinden çıkmış olarak görür , güya ölü bir kişiden şefaat mi istenir derler.

Yani ”İnşaat ya Resulullah” dine açıkca hakarettir. Bunu bunca zaman görememiz ise bizim eksikliğimizdir bu söylemin doğruluğu değildir. Bana operasyon yapıyorlar yerine ben düşüncesiz davrandım kusura bakmayın demek bu kadar zor olmamalıydı….

 

Kurucu: Raif YAVUZYILMAZ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İsmail Saymaz ‘dan peygamber efendimize hakaret küstah twit !

HIZLI YORUM YAP