İkizdere'de yapılan nedir? Köylüler bunu hak ediyor mu? | GÜNDEM
DOLAR

32,3476$% -0.06

EURO

34,8019% 0

STERLİN

40,7094£% 0.24

GRAM ALTIN

2.390,14%-0,26

ÇEYREK ALTIN

3.939,00%-0,32

a

İkizdere’de yapılan nedir? Köylüler bunu hak ediyor mu?

İkizdere’de yapılan nedir? Köylüler bunu hak ediyor mu? Görüntüler aslında işin ne olduğunu gösteriyor, kısa ve öz yazmak gerekirse devletin askeri polisi ile köylüleri karşı karşıya getirmek kimseye fayda sağlamayacak.

Tüm dünya iklim ve doğa için çalışma yaparken bir doğanın yok edilmesi son derece yanlış bulmaktayım, bu özel bir çalışma ile elbette olabilirdi!

Ama yapılmadı, orada olan köylülerin %97 mevcut hükumete oy verdiğini ‘de unutmamak lazım.

Geçtiğimiz gün İYİ partili Yavuz Ağıralioğlu çok güzel bir konuşma yaptı bize orada %1,7 oy çıktı ama orada olan halkın söz sahibiyiz dedi ve anlamlı bir konuşma yaptı ayırt etmeksizin.

Şimdi bu çalışmayı yapan firmalar veya onlara emir verenler yarın bu halkın kapısına gidip oy isteyebilecek yüzü olacak mı?

Dağ taş delik deşik edildi. Videolara bakıyoruz görüntüler ‘de köylüler kendi arazilerinin talan edildiğini üstelik tapulu olduğunu söylüyor bu yapılan başlı başına yanlıştır.

Kısacası bu köylüler kendilerine yapılan bu kötülüğü unutmayacak. Peki oy verdikleri vekiller ve devlet adamları oraya gitti onlarla konuştu mu bakalım?

Hayır..

Peki sevgili millet vekilleri oy isterken iyide koltuk sahibi olduktan sonra bu insanları unutacaksanız Rize millet vekili yazmayın mecliste!

Babakuş

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sedat Peker Sessizliğini Bozdu! Operasyonu kimin yaptığını açıkladı!

HIZLI YORUM YAP