Sedat Peker Sessizliğini Bozdu! Operasyonu kimin yaptığını açıkladı! | GÜNDEM
DOLAR

32,3690$% 0.15

EURO

34,9789% -0.3

STERLİN

40,9661£% 0.18

GRAM ALTIN

2.324,13%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.996,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Sedat Peker Sessizliğini Bozdu! Operasyonu kimin yaptığını açıkladı!

Sedat Peker Sessizliğini Bozdu! Operasyonu kimin yaptığını açıkladı!

Sedat Peker Sessizliğini Bozdu! Operasyonu kimin yaptığını açıkladı!, ülkeye davet edildiğini söyledi fakat bunu da yanlış anladığını mevcutlu getireceğini bilmediğini söyledi.

Bir çok konu olduğunu, Allah ömür verirse normal hayatına devam edeceğini söyledi.

Hakkında TV kanalları üzerinde algı yapıldığını devlet arazilerinin görüntüleri Sedat Peker’in evi olarak arazisi olarak gösterdiler, Sedat Peker’in kasası açıldı dediniz içinde tek bir dosya bulabildiniz mi?

Ormanları benim arazim olarak gösterdiniz..

Bomboş kasalar, kafalarında planladığı algılar başka çünkü, Hitlerin propaganda başkanı gibi..

Normal insanları kandırabilirsiniz, ama diğerlerini kandıramazsınız. Kapıyı eşim açtı, çocuklarımın olduğu yere tüfeklerle girip eşimi duvara ittiniz o görüntüleri neden yayınlamadınız. Çocuğum korkmuş ellerini havaya kaldırmış. Allah razı olsun organize ekipten birisi ne yapıyorsunuz onlar çocuk deyince tüfekler aşağı inmiş.

Ama yapıla bilecek en büyük hatayı yaptınız!

Bunu yapanların kim olduğu belli Mehmet Ağar ama o bu işin taşeronu, basın ayağı ise Pelikancı grup! Taşeronluğunu yaptığı kişiler mutlu olmuştur. derin devletin başıya.. Ben bir devlet tanırım Oda Türkiye cumhuriyeti..

Lan beni mi korkutacaktınız derin devlet olarak? La  ben bunların içinde yaşadım. Hükumet tarafından yönetilen bu, benimde oy verdiğim destek olduğum kişiler.. Ben Müslümanım, şimdi diyorlar ki onu yok edeceksiniz, hani bizim kitabımız kuranı kerimdi? mezhebimiz belliydi? Bu nasıl bir güç zehirlenmesi.. Beni yok edemezsiniz beni Allah yarattı..

Sayın Cumhurbaşkanı açıklamıştı, sabahın beşin ‘de evine gidilmeyecekti, hiçbir kadın poliste yok yanların ‘da organize şube den sadece görevli iki kişi işlerini yapmışlar..

5 polis özel harekat polisi.. kamera kayıtları var neden incelmediniz, hani kuran üzerineydik? siz mi yarattınız, yoktan var edebilen diyor Allah, siz mi yok edeceksiniz?

Sünent üzerine mi? oda değil, Hani efendimizin yaptığı savaşlarda kadın ve çocuklara dokunulmazdı?

Bunun üzerine pek çok şey konuştu Sedat Peker..

Devamını videosunda izleyebilirsiniz elbet.

Benim için olay çok farklı, günaydın Sedat Peker, yeni mi anladın bu işlerin böyle olacağını. Üzüldüğüm nokta ise vallahi o çocuk ve sayın eşi, bir kadını bir polisin yada görevlinin itmesi öncesinde konuşulmuş olsa gerek. Bir müfettiş bunla ilgili soruşturma yapmalı.

Diğer mesele ise masada duran kitaplar oldu o kitapların birisi mafyanın sessiz kalması olsa gerek.

Verilen mesaj açık ve net, sayın Peker’in konuşması gerek, yoksa çok üzecekler onu, yapmış olduğu işleri bilmem, oturup konuşmuşluğumuz yok . Kızını üzen ve o çocukların ağlamasına sebep olan kimse elbette hesap vermeli..

Psikolojisi bozulmuş o minik kızın, vallahi bunu o aileye yapan o çocuklara yapan Müslüman olamaz. belli ki birileri tarafından yönlendirilmiş, Mehmet Ağar derin devlet değil ki, Mehmet ağar bir piyon. Sedat bey o ona verilen görevi yapıyor.

Aslında cevabı ikimiz ‘de biliyoruz. İşin diğer kısımlarını hiç bilmem ama bildiğim bir şey var Tuzağa düşürdüler, önce şişirdiler, sonra kötülediler, sonra ‘da seni toplumda itibarsız hale getirecekler. Sonra’da bir şekilde sonunu hazırlayacaklar. Kim vallahi cevabını sen benden daha iyi biliyorsun.

Diğer videoları ben şahsen bekliyorum ne yap et o videoları bir şekilde önceden yayınla yarın ne olacağını kimse kestiremez.

 

Babakuş

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hilal Kaplan Ermeni Soykırım Taraftarları tarafından aldığı ödül için Devletin politikası olduğu için ödül aldım dedi!

HIZLI YORUM YAP