Hulusi Akar'a sorun f 35’lerin parasını iade ettiler mi, S 400 nerede? | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Hulusi Akar’a sorun f 35’lerin parasını iade ettiler mi, S 400 nerede?

Hulusi Akar’a sorun f 35’lerin parasını iade ettiler mi, S 400 nerede?

Kısa bir yazı ile sormamız gereken iki soru var, Sinop’ta test edilen S 400 nerede? Onu ‘da geçtim, F35 nerede, parası ‘da verildi? Şimdi aylardır burada davul zurna ile bağırıyorum bir tane siyasi ‘de açıklama yapmadı, hadi ben çok iyi araştırdım ‘da buldum yaptırımları 1 ay önceden, peki yaptırım başladığı gibi bu para nerede? Hadi uçak verilmesin bize kalsın onlarda verdiğimiz para nerede abi?

Hulusi bey uçak yoksa paramız nerede? Bu konuyla sizlerin ilgilenmesi gerekmiyor mu? Erdoğan bu konunun en uç tarafı ama sizde kusura bakmayın bakansınız Allah aşkına çıkın bir açıklama yapın, bize yaptırım yapan devlete biz ne yaptık mesela hiç! İncirlik açık? Onların ülkede kalmasını istediği  Suriyeliler ‘de bu ülke ‘de eee sonuç?

Lütfen rica ediyorum açıklama yapın.

Bakın Yurtdışında insanların bir anamıza avradımız küfür etmediği kaldı, bunu ben şahsım olarak yediremem, lütfen derhal Avrpanın istediği ne varsa geri caymadan iade edelim, Suriyeli parası mı onların olsun onlardan gelecek parayı iade edin Suriyelileri’de salın gitsinler böylelikle Avrupa’da biraz bu mülteci kriziyle uğraşsın ki bir tatsın durumu?

Uçak nerede?

Para nerede?

Ne oluyor abi bakın bu çok büyük bir mesele!

Ersoy K

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Milli olmak nedir? Nasıl milli olunur?

HIZLI YORUM YAP