Hakan Atilla Cüneyt Özdemir İstifa | GÜNDEM
DOLAR

32,4494$% -0.13

EURO

34,7403% -0.69

STERLİN

40,5608£% -0.63

GRAM ALTIN

2.436,73%0,03

ÇEYREK ALTIN

4.044,00%-0,17

a

Hakan Atilla Cüneyt Özdemir İstifa

Berat Albayrağ’ın görevinden istifa ederek müsaade istemesinin ardından  gündeme Hakan Atilla’nın istifa ettiği yalan haberleri yayıldı ve twitter’da gündeme oturdu.

 

Bunun üzerine Cüney Özdemir ki kendisi şahsı olarak tanımam Youtube  yayınlarından samimiyetine inanarak CÜCÜ , Cücü başkan diye hitap ettiğim samimi , bazen taraflı tarafsız görüşleri ile bazen de kitabın ortasından konuşması ile sevdiğim, yaşça büyük bir kendini ispat etmiş bir gazeteci. Bunun yanı sıra Mehmet Ali Birand’ın tezgahından geçmiş. Cüneyt Özdemir Plus ‘ta diye biliriz Birand referansı ile.

 

Hakan Atilla’nın istifasının ardın dan tecrübeli gazeteci olduğu için konunu sükse yapacağının farkına vararak ilk elden kaynak olarak Hakan Atilla’yı aramış olayın teyidini almış twitter’dan yalan haber olduğunu duyurmuş.

 

 

 

 

Cüneyt Özdemir burada Hakan Atilla’nın devletine ve milletinin yanında olduğunu vurgulamış. FETÖ kumpası olduğu bilinen ve ispatlanan devletin sırrı olarak tanımlana bilecek bir durumu 30 ay yattı gık demedi dedikodu yapmayın diye en sade dille uyardı diye resmen linçin en büyük kurbanı haline geldi.

 

Şimdi buradan nereye geleceğim. Bu ülkede Gazetecilik tetikçilik haline gelmiş doğru konuşan örselenmiş. Gazeteciler tutuklanmamalı diyen herkes bir fasıl Cüneyt Özdemir’e sövmüş.

Yandaş medya , haber alma özgürlüğümüz kısıtlanıyor diye yaygara koparanlar yine Cüney Özdemir’e sarmış.

Buradan anlaşılan yarın öbür gün karşı mahalle başa gelse medya komple bitecek.

Al sana kıssadan hisse işte hem de canlı canlı örnekleri ile…

 

10. Köy’den sesleniyorum doğruyu konuşuna sevmezler CÜCÜ

 

Kurucu : Raif YAVUZYILMAZ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Başkan Erdoğan’dan ABD başkanı seçilen Biden’a tebrik mesaji yayımlandı

HIZLI YORUM YAP