Başkan Erdoğan'dan ABD başkanı seçilen Biden'a tebrik mesaji yayımlandı | GÜNDEM, SİYASET
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Başkan Erdoğan’dan ABD başkanı seçilen Biden’a tebrik mesaji yayımlandı

Başkan Erdoğan’dan ABD başkanı seçilen Biden’a tebrik mesaji yayımlandı

Bütün dünyan’ın gözlerini diktiği ve dikkatli bir şekilde takip ettiği ABD’de seçimler sonuçlandı. Yeni seçilmiş başkan  Joe Biden oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, “Sayın seçilmiş Başkan, seçim sonuçlarının dost ve müteffik ABD halkı için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Son dakika haberileri: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı seçilen Joe Biden’a tebrik mesajı gönderdi.

Erdoğan, “Ülkelerimiz arasındaki güçlü iş birliği ve müttefiklik bağının, dünya barışına hayati katkılar sunmaya devam edeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı. Erdoğan’ın mesajı şöyle:

“Türkiye-ABD ilişkileri köklü temellere dayanan stratejik bir nitelik taşımaktadır. Günümüzde küresel ve bölgesel düzeyde karşılaştığımız sınamalar, ortak çıkarlar ve değerlere dayalı bu ilişkilerimizi daha da geliştirmemizi ve güçlendirmemizi gerekli kılmaktadır.

Önümüzdeki dönemde ABD Yönetimiyle bu doğrultuda yakın çalışma hususundaki kararlılığımızı tekrarlıyor, ülkelerimiz arasındaki güçlü işbirliği ve müttefiklik bağının bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de dünya barışına hayati katkılar sunmaya devam edeceğine inanıyorum.

Seçim başarınızı tebrik ediyor, Amerika Birleşik Devletleri halkının barış ve refahı için en içten dileklerimi iletiyorum.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Altaylı, Arınç ve Gül’ün yaklaşık 200 kez görüştüğü FETÖ’cünün adını verdi

HIZLI YORUM YAP