Gece villa kondu | GÜNDEM
DOLAR

32,5463$% 0.17

EURO

34,9642% -0.1

STERLİN

40,7221£% -0.24

GRAM ALTIN

2.446,48%0,44

ÇEYREK ALTIN

4.067,00%0,36

a

Gece villa kondu

Bir Gece’de villa kondu

Antalya’da doğal sit alanına olarak ilan edilen ve korona virüs salgını sürecinde 48 saatte yapılan villa, görenleri şaşkına çevirdi. Kayıklarla getirilen malzemeler, raylı vinçlerle inşaat alınına taşındı. Bu villayı inşa ettiren kişi ise merak konusu oldu.

Demre’ye bağlı Kekova Koyu’ndaki birinci derece doğal sit alanı olarak ilan edilen bölge sınırları içinde korunması gereken kültür varlığı olan ve yapılaşmanın kesinlikle yasak olduğu Koyun Adası’nın karşısına  villa yapıldı, Demre Belediyesi ekiplerince mühürlendi.

Demre’nin Üçağız Mahallesi’nde 1304 metrekarelik zilyetliği olan, içinde 1990 yapımı 98,50 metrekarelik ev ve zeytin ağaçları bulunan, ancak yapılaşmanın kesinlikle yasak olduğu arazinin, mirasçıları tarafından İstanbul’da yaşayan kişiye satıldığı ortaya çıktı.

BEYANLA YAPI KAYIT BELGESİ ALINMIŞ

Bu kişi tarafından yapılaşmanın yasak olduğu, kesinlikle korunması gereken alandaki yapıya, 7 Kasım 2018 tarihinde, beyana dayalı, yapı kayıt belgesi alındığı tespit edildi. Bu yapının daha sonra 6 Nisan 2020’de noter kanalıyla M.A. adlı kişiye devredildiği belirlendi. Koronavirüs salgını sürecinde yıkılan yapının yerine ise çelik konstrüksiyon ve ahşap balkonlu villa inşa edildiği belirlendi. Bitme aşamasına gelen villa, Sahil Güvenlik ekipleri gözetiminde Demre Belediyesi ekipleri tarafından mühürlendi.

Gece villa kondu’da 15 kişi çalıştı

Gece kondulara alışkın olan ülkemizde gece villa konması şaşkınlık oluşturdu . Bu yapının bu kadar hızlı zaman da yapılması görenleri şaşkına çevirirken yapının hızlı bir şekilde bitmesinin sebebi ortaya çıktı. Kayıklarla taşınan malzemelerle yapılan gece villa kondu’da 15 kişinin çalıştığı belirlendi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Tümamiral Cihat Yaycı görevden alınmasına İYİ Parti ve CHP’den tepki

HIZLI YORUM YAP