Esenyurt'ta Türk vatandaşları Suriyelilere ait iş yerini taşladı! | GÜNDEM
DOLAR

32,5566$% 0.21

EURO

34,9717% -0.01

STERLİN

40,7650£% -0.09

GRAM ALTIN

2.457,38%0,88

ÇEYREK ALTIN

4.069,00%-0,12

a

Esenyurt’ta Türk vatandaşları Suriyelilere ait iş yerini taşladı!

Esenyurt’ta Türk vatandaşları Suriyelilere ait iş yerini taşladı! Suriyelilere ait iş  yerinin taşlanması sonrası polis olaya müdahale etti, Son yıllarda artan gerilime bir yenisi daha eklendi, Savaştan kaçıp Türkiye’ye sığınan Suriyelilerin son zamanlarda provokasyon amaçlı video çekmeleri fitili daha çok gerdiği düşünüyor.

Özellikle Ak parti ev MHP hükumetinin Suriyelerin kalması için çaba gösterdikleri günlerde Türk vatandaşların Suriyelileri istemedikleri bir çok suç ve suç organına karıştıkları ise zaman, zaman sosyal medyaya yansıdığı tespit edildi.

Türk Halkı Suriyelilerin Ülkelerine Dönmesini istedi!

Zaman, zaman artan gerilim sonrası Türk vatandaşları topluma ayak uyduramayan Suriyelilerin artık evlerine dönmesi gerektiğinin altını çizerken, kendileri ve aileleri için güvenliğin az olmasından dolayı Suriyelilerin evlerine dönmesi gerektiğinin altını çiziyor, Ak parti ve MHP ise artan gerilimler sonrası yapacağı açıklamalar ise netlik kazanmadı.

Bir çoğu kaçak ve illegal şekilde büyük şehirlere ‘de kaçak çalışıyor. Özellikle büyük şehitlerde ikamet almak için para karşılığı oturum almaya geçen Suriyelilerin büyük şehirlerde tepkiler sonrasında Ak parti ev MHP’nin izleyeceği yol haritası ise ne olacağı merak konusu!

Olayına ilişkin 7 kişi gözaltına alınırken İstanbul Valiliği yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Esenyurt ilçemiz Bağlarçeşme Mahallesinde bulan bir pasaj içerisinde dün saat 20.20 sıralarında biri yabancı uyruklu, iki şahıs arasında kavga meydana gelmiştir. Olay sonrasında 30-40 kişilik grubun, pasajın dış kapısına taş atarak zarar vermeleri üzerine, güvenlik güçlerimizce yapılan müdahale sonucu kalabalık grup dağıtılmıştır. Meydana gelen ‘Genel Güvenliğin Tehlikeye Sokulması’ olayı nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalarda; (4)’ü Suça Sürüklenen Çocuk olmak üzere (7) şüpheli yakalanmış, diğer şahısların yakalanması için çalışmalar devam etmektedir. Konuyla ilgili adli soruşturma başlatılmıştır.”

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ise dün akşam yaptığı paylaşımda “Esenyurt’ta Filistinli bir kişiyle sigara isteme nedeniyle başlayan tartışma kolluk kuvvetlerimizin müdahalesi ile sona erdi. Sorumlular gözaltına alındı. Yabancı düşmanlığı üzerinden oy avcılığı yapmaya çalışan Ümit Özdağ ve benzerlerine yazıklar olsun!” ifadelerini kullandı.

vatandaşların tepkisi ise devam etti!

Burası Türkiye Suriye değil sloganları atılması bazı medya organlarına yansıdı! Ak parti ve mhp seçime giderken Suriyelileri ülkelerine gönderip, göndermeyeceği merak konusu olurken, İktidarın Suriyelileri göndermeyi düşünmedikleri iddia ediliyor.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kemal Kılıçdaroğlu Ak partili bakanları Televizyona çekmeyi başardı! Tutuştular!

HIZLI YORUM YAP