Kemal Kılıçdaroğlu Ak partili bakanları Televizyona çekmeyi başardı! Tutuştular! | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Kemal Kılıçdaroğlu Ak partili bakanları Televizyona çekmeyi başardı! Tutuştular!

Kemal Kılıçdaroğlu Ak partili bakanları Televizyona çekmeyi başardı! Tutuştular!

Kemal Kılıçdaroğlu Ak partili bakanları Televizyona çekmeyi başardı! Tutuştular! CHP lideri Kemal kılıçdaroğlu 3 yıl boyunca inanılmaz bir potansiyel ile güçlenmeye devam ediyor, geçmişte Fetö ve yayın organlarının sürekli karaladığı ve küçük düşürmeye çalıştığı Kılıçdaroğlu artık daha güçlü. Nedenini birazdan anlatacağım..

Öncelikle şunu bilmek lazım hiç bir ak partili bakan CHP veya diğer partilerin katıldığı TV programına katılamaz, bunu yasakladı Cumhurbaşkanı yıllar önce o günden bu yana da kimse Tv ekranına çıkamazdı..

 

Seçim yaklaştı tutuştular!

İktidarda oy kaybettiğinin farkında, MHP zaten büyük kaybediyor, muhtemelen sonrasın da Bahçeli istifa eder, başka bir lider seçerler.

Şimdi asıl meseleye geliyoruz!

KILIÇDAROĞLU AK APRTİLİLERİN KİMYASINI BOZDU

Bakın Kemal Kılıçdaroğlu bağırmıyor, çağırmıyor, gülümsüyor, buna psikolojik olarak Ak partililerin kimyasını bozdu, meydan okuyor! Kime Erdoğan’a hem de hiç olmadığı kadar, kaçma karşıma çık diyor TV kanalında..

Bu basit bir söylem değil yıllardır yapıyor bunu neden?

Çünkü eli oldukça güçlü hem de belgeli şekilde. Peki ne oldu da TV kanalarına çıkmaya başladı bu Bakanlar. Seçim.. olası başarısızlık önüne geçmeye çalışıyorlar ama başaramıyorlar! Mesela

Adil Karaismailoğlu için bazı söylemlerde bulundu ardından ertesi gün tüm Ak partili yayım organları Kılıçdaroğluna tazminat haberleri çıktı!

Oysa o mesele zaten yargıda devam ediyor.. Fakat sıkıntı şurada nasıl sinirlendiğini görüyoruz. Endişe büyük çünkü bana göre anketlerde bunu gösteriyor seçmeni Ak partiye artık güvenmiyor, ağzında kuş tutsa inanmayacaklar, mesela sadece dolar değil, geçim ve saldırganlık, Suriyeli meselesi..

Kısacası Kılıçdaroğlu Bakanları Tv kanalına canlı yayına bağlatacak kadar gücü eline geçirdiyse mesele büyük.. Kılıcdaroğlu doğru yolda..

 

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Gazeteci Ferhat Aydoğan Topel Dolmuş Durağını Ziyaret Etti

HIZLI YORUM YAP