Cüneyt Özdemir yine 90 taktı : Erdoğan düşmanlığı olsun da PKK'lı da olur FETÖ'cü de diyorlar | GÜNDEM
DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

a

Tecrübeli Gazeteci Cüneyt Özdemir, kendi adını taşıyan YouTube kanalı ve medya grubu ile yaptığı yayında, FETÖ/PDY’li hesapların yalanlarının peşine takılan muhalifler verdi veriştirdi yine 90 taktı….

Erdoğan karşıtı solcuların, FETÖ ile birlikte o yalan haberleri yaydığını aktaran Özdemir, tepki gösterdi.

“FETÖ’cü bir fare yalan atıyor, solcular kuyruğuna takılıyor”
Daha sonra sözü Twitter’da cirit atan FETÖ’cülere getiren Özdemir, “Öyle tuhaf birliktelikler var ki… FETÖ’cü bir fare yalan atıyor, Erdoğan karşıtı bir tane solcu, diğer tarafından bir laik abla, kuyruğuna takılıyor. Nereye gidiyorsunuz? Bu halayın, başı kim, sonu kim, yönü ne? Bir bakın Allah aşkına, neyi retweet’liyorsunuz? Bir de o kadar kolay manipüle ediliyorlar ki bu insanlar, ben hayret ediyorum. Şu retweet ettiğin site bir defa FETÖ’nün sitesi.” dedi.

“Erdoğan düşmanlığı olsun da PKK’lı da olur”
Yalanları gülerek takip ettiğini belirten Özdemir, “Adamlar o kadar büyük yalanlar atıyorlar ki, gülerek izliyorum. Hızla yalanlamaya çalışıyorlar. ‘Ben öyle demedim, ben onunla görüşmedim’ gibi. Sosyal medyada ‘Erdoğan düşmanlığı olsun da PKK’lı da olur FETÖ’cü de olur, herkesin peşine takılırım’ kafasında millet. Gerçekten kafayı sıyırmış durumdalar.” diye konuştu.

diye konuştu.

Kaynak : Cüneyt Özdemir/Youtube/ Cüneyt Özdemir Medya

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Raif Yavuzyılmaz’ın kaleminden: Fare nedir? Medya Fareleri ne iş yapar ?

HIZLI YORUM YAP