Raif Yavuzyılmaz'ın kaleminden: Fare nedir? Medya Fareleri ne iş yapar ? | GÜNDEM
DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Raif Yavuzyılmaz’ın kaleminden: Fare nedir? Medya Fareleri ne iş yapar ?

Raif Yavuzyılmaz’ın kaleminden: Fare nedir? Medya Fareleri ne iş yapar ?

Değerli okuyucularım ve takipçilerim Raif Yavuzyılmaz olarak yeni bir yazı ile sizlerle beraberim. Bugün sizlerle fare nedir ? Medya Fareleri ne iş yapar sizlere dilimiz döndüğünce ilmimiz yettiğince bir şeyler anlatacağım .

Fareler onlara öğretildiği gibi her zaman kaçacak yer bulurlar ve fıtrat gereği bu bu hayvanlara öğretilmiştir. Hatta su  baskınlarında , doğal afetler de fareleri takip ettiğimizde muhakkak bir delik bulur ve kaçtıklarını göreceksiniz . İşte farelerin genel fıtratı budur. Şimdi fareleri yüzeysel şekilde öğrendiğimize göre bir de bu farelerin medya ayağına bakalım .

İsim vermeden yazıma devam edeceğim artık bu yazıdan payını alan alacak, almayan ileride nasıl olsa alır kaçışı yok…

Medya da ki farelere gelecek olursak sizlere birazda ondan bahsedeyim. Dün yazmaya köşesi olamayan sesini duyura bilmek için FETÖ/PDY’nin yüzünü kendisine çevirmesini bekleyen, bizlere gazetesinde köşe versin televizyonlarında ekran versin diye hocasının dinizine yüz süren fareler bugün geçmişini unutarak medya’ya ayar vermeye çalışıyor.

Bu farelerin  en can alıcı konusu ise ; biliyorsunuz fareler kemirmeye başlamadan önce anestezi yapar insanda kulak ve burun bölgelerini yemeyi sever. Bu uzuvları yerken çok afif ağzı ile üflemeye başlar,  bu da Allahın ona verdiği lütuftur anestezi etkisi veriri ve kulak , burun giderken sizi anlamazsınız.  Medya’da fareleride bugün aynısı yapmıyor . Hatta bugün değil bir kaç yıldır aynısı yapıyor, kucağınıza üfleyerek yediği için kimse farketmiyor ama günün sonunda ne burun var ne kulak… 😉 

İşte bu fareler dün bize belge bilgi verin biz sivrilelim diye Mit içerisinde çalışan FETÖ/PDY’li ABELERİNE yalvarırken bu ABELERİ bu bilgileri hatta ve hatta yazılacak köşeleri bile bunlara verip parlatırken TARAF OLMAYAN BERTARAF olur diye piyasada geziyorlardı. FETÖ’nün bu kullanışlı medya fareleri 15 temmuz önceside de MİT’in kayıtlarında HAİN diye geçiyordu zaten , neyse çok derinlere inmeyeceğim konu sapmasın…

FETÖ’nün bu kullanışlı Medya Fareleri fetö’cü abilerinin eliyle bir takım medya operasyonlarına imza atarken aynı zamanda yükselişlerinin de tadını çıkarıyorlar küçük küçük villalarında oturmaya başlamışlardı. Yine bir operasyon da kullanılan bu kullanışlı medya fareleri çevirdikleri dümen anlaşıldığında ilk başta söylediğim gibi kaçacak ve sıyrılacak yeri çok iyi bildiklerinden dolayı FETÖ’cü abileri ile işledikleri suçları bile şimdi den Cumhur-u Reis’in yani Erdoğan’nın üstüne yıkmaya çalışıp ilk fırsatta FARELER GİBİ KAÇTIRLAR….

Bugün bu fareler yine aynı operasyonu çekiyorlar ve ÜFLİYE ÜFLİYE anestezi yaparak ülkenin en önemli kurumlarını yıpratmaya başladılar. Dün en ufak bir baskıda gemiden kaçarak bizim yaptığımız her işin Cumhurbaşkanlığın da onayı var diyerek iftira atan fareler bugün ahkam kesmeye başlamışlar . Dün köşe yazılarını kendiniz yazmadan direk yazı şeklinde aldığınız FETÖ/PDY’li abilerinizi çabuk unuttunuz fareler, hatırlatmak bize düştü….

Bugün FETÖ’cü abileri ile aynı algının oyununu kuran fareler dikkat edin! Bu oyunu ben görüyorsam Devlet Hayli hayli görüyordur…!

Küçük fare kafasını bir daha çıkarır da üfleyerek yemeye çalışırsa o küçük aklıyla , bu yazının devamın da o kafa kopar!

Bedeli neyse bu devlet itini boğazlamayı da atını nallamayıda çok bilir….

Kurucu : Raif Yavuzyılmaz 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak partili Hilal Kaplan Odatv ve MİT yöneticilerini yazdı, FETÖ ve PKK’dan destek algısı!

HIZLI YORUM YAP