Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Engin Altay'a canlı yayında namertsin dedi! | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Engin Altay’a canlı yayında namertsin dedi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Engin Altay’a canlı yayında namertsin dedi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Engin Altay’a canlı yayında namertsin dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı bir programda devam eden ve söndürülemeyen orman yangınları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve Ak parti genel başkanı Erdoğan’ın açıklamalarında ise bir açıklama getirerek CHP2li vekile sert bir dil ile cevap verdi. Altay’ın “Vallahi de billahi de ben bir helikopter görmedim. Gördüysem namerdim.” sözüne “hiç şüphen olmasın öylesin zaten” diye yanıt verdi.

Bir çok il ve bölgede devam eden yangınlara Yurt dışından gelen yardım söndürme uçakları katıldı. CHP genel başkanı ve CHP2li belediyeler ise THK’da olan uçaklarla ilgili olarak 4 milyon dolar yok diyen bakana açıklama yaparak bize izin verilsin bu uçaklarıda yenileriz yeni uçaklarda oraya koyarız diyerek resmi başvuruda bulundu.

Altay, geçtiğimiz pazartesi günü Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin Muğla’da yangın bölgelerine helikopterle sorti yapıldığı açıklamasına karşılık,“Vallahi de billahi de ben bir helikopter görmedim. Gördüysem namerdim. Eğer bin sorti yapıldıysa herhalde yüz, iki yüz tanesi de Bodrum bölgesine düşerdi” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Elimle mi yangını söndüreyim?

HIZLI YORUM YAP