Elimle mi yangını söndüreyim? | GÜNDEM
DOLAR

32,5587$% 0.01

EURO

34,9228% 0.06

STERLİN

40,5918£% 0.08

GRAM ALTIN

2.429,71%0,00

ÇEYREK ALTIN

4.079,00%0,05

a

Elimle mi yangını söndüreyim?

Elimle mi yangını söndüreyim? evet elinizle söndüreceksiniz, geçtiğimiz gün sayın içişleri bakanı açıklama yaptı beni de üzen bir açıklamaydı. elimle mi söndüreyim dedi, sayın Süleyman soylu iyi bir siyasetçisiniz ama bu kelimenin nereye gideceğini iyi bilmeniz lazım.

Ormancılarımız, gönüllü kişilerin elleri ile yangın söndürmeye çalıştığı bu günlerde sizde gidip elinle söndüreceksiniz.

Bu açıklama üzerine kaç gün geçti ben özür dilemesini bekledim şahsen ama beklediğim özür gelmedi birde Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi, Yahu arkadaşım devletin yönetimi şimdilik sizde. Buradan kalıpta Kemal beyi suçlamak doğru mu?

Bu yangınlar elbette bitecek ama sorumlu ve sorumlular hesap verecek mi?

Yangını PKK yakmıştır, sabotajdır, hatta küresel ısınmadır, peki biz bu hesapları yapamadık da mı uçaklarımızı oraya ceza verir gibi kilitledik.

Yazıktır günahtır, her olayda millet deniyor ama millet yine oralarda elleriyle yangın söndürüyor, peki bu millet neden vergi veriyor?

Bir uçak uçurmak üstelik yerli uçaklar orada durması sizin öfkelendirmiyor, belediye başkanınızın TOKİ ev yapacak demesi sizi kızdırmıyor ama Kemal Bey’in iktidarı suçlaması önlem almadığı için şikayet etmesi sizi üzüyor öylemi.

O zaman ben size daha üzücü bir durumu hatırlatayım ben buradan bakınca size oy veren kişilere üzülmüyorum. Ben o ormanlarda uçaklarımız olmadığı için çalışan milyonlara üzülüyorum ben yanan ormanlara, kaçak kuşlara, böceklere, hayvanların tümüne, arılara üzülüyorum.

Size bağlı olan gazetelerin neler yazdığını görmüyor musunuz. Ormanı muhalefet partileri yakmış gibi bir izlenim varken nasıl suskun kalıyorsunuz.

 

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Rüyada Mahmut Efendi Hz görmek ne anlama gelir!

HIZLI YORUM YAP