Burcu Biricik Kırmızı Oda dizisi ile sosyal medyayı salladı Ermişlerle konuşuyor! | GÜNDEM
DOLAR

32,4628$% -0.1

EURO

34,7852% -0.6

STERLİN

40,6228£% -0.49

GRAM ALTIN

2.440,53%0,19

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Burcu Biricik Kırmızı Oda dizisi ile sosyal medyayı salladı Ermişlerle konuşuyor!

Burcu Biricik Kırmızı Oda dizisi ile sosyal medyayı salladı Ermişlerle konuşuyor!

Burcu Biricik Kırmızı Oda dizisi ile sosyal medyayı salladı, Sosyal medyada kendisine bir çok yorum yapıldı, ermişlerle konuşuyor! Görewnleri kendisine hayran bıraktı!

 

Kırmızı Oda dizisine dahil olan Burcu Biricik, oyunculuk performansıyla izleyicilerden tam not aldı

Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna dahil olan Burcu Biricik, hayat verdiği Boncuk karakteriyle Twitter’da gündem oldu. Eşinin sevgisizliğinden dolayı halüsinasyonlar görmeye başlayan Burcu’nun ermişlerle konuştuğu anlar izleyicileri ekrana kilitledi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi dün akşam 14. bölümüyle ekrana geldi. Banu Kiremitçi Bozkurt‘un senaryosunu kaleme aldığı Binnur Kaya‘nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda dizisine Sevinç Erbulak ev Burcu Biricik dahil oldu.

ERMİŞLERLE KONUŞAN KADINI CANLANDIRIYOR

Burcu Biricik’in canlandırdığı Boncuk karakteri halüsinasyonlar gören bir kişi olarak Doktor Hanım’ın yeni danışanı oldu. Boncuk’un (Burcu Biricik) halüsinasyonları esnasında ermişlerle konuştuğunu iddia ederek gerçekle giderek bağını koparması sonucu eşi Sadık (Onur Bilge) çareyi Doktor Hanım’da aradı. Ermişlerin kendisini ziyaret ettiğini, onlarla konuştuğunu söyleyen Boncuk’un hikayesi son bölüme damga vurdu.

OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI

Öte yandan Boncuk karakterini canlandıran Burcu Biricik, oyunculuk performansıyla Twitter‘da gündem oldu. Oyuncu için “Muazzam bir oyunculuk”, “Muhteşem canlandırmışsın” ve “Tek kelimeyle harikaydın” gibi yorumlar yapıldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yıldız Tilbe’den kendi şarkısını seslendiren Hakan Altun’a yorum: Ne oldu Gonca mı dövdü dedi sildi!

HIZLI YORUM YAP