Yıldız Tilbe'den kendi şarkısını seslendiren Hakan Altun'a yorum: Ne oldu Gonca mı dövdü dedi sildi! | GÜNDEM
DOLAR

32,6544$% 0.43

EURO

34,8724% 0.23

STERLİN

40,7448£% 0.15

GRAM ALTIN

2.491,26%0,29

ÇEYREK ALTIN

4.257,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Yıldız Tilbe’den kendi şarkısını seslendiren Hakan Altun’a yorum: Ne oldu Gonca mı dövdü dedi sildi!

Yıldız Tilbe’den kendi şarkısını seslendiren Hakan Altun’a yorum: Ne oldu Gonca mı dövdü dedi sildi!

Yıldız Tilbe’den kendi şarkısını seslendiren Hakan Altun’a yorum: Ne oldu Gonca mı dövdü dedi sildi! Son günlerde aşı ile mücadele etmeye çalışan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’nin yorumu güldürdü, Hakan Altun’a öyle bir cevap verdiği, sonrasında yorumu silmek zorunda kaldı!

 

Ünlü şarkıcı Hakan Altun, sosyal medya hesabından Yıldız Tilbe’nin şarkısını söylediği anları paylaştı. Altun’un paylaşımına “Ne oldu Gonca mı dövdü, sıkı dur yorulsun” diye cevap veren Tilbe, kimsenin anlayamadığı yorumunu kısa sürede sildi.

Yakın bir zaman önce oyuncu Gonca Vuslateri ile aşk yaşamaya başlayan şarkıcı Hakan Altun, Yıldız Tilbe‘ye ait olan ‘Su Olsam Sensiz Akamam’ şarkısını seslendirdi. Altun bu anları da sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

ÖNCE YORUM YAPTI SONRA SİLDİ

Altun Twitter hesabından yaptığı paylaşıma Yıldız Tilbe’yi etiketleyerek “Bu gece içimden geldi, ne güzel bir şarkısın sen Yıldız Tilbe” notunu düştü. Her daim esprili kişiliğiyle tanınan Yıldız Tilbe ise paylaşıma “Ne oldu la Gonca dövdü mü, sıkı dur yorulsun” yorumunu yaptı. Tilbe’nin yaptığı yorumu kısa sürede silmesi ise dikkat çekti.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Yıldız Tilbe, koronavirüs aşısına karşı olduğunu ve yaptırmayacağını söylemişti.

Yıldız Tilbe'den kendi şarkısını seslendiren Hakan Altun'a yorum: Ne oldu Gonca mı dövdü dedi sildi!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Selahattin Taşdöğen Güvenlik görevlisini tehdit etti seni işinden ederim!

HIZLI YORUM YAP