Bülent Arınç ne dedi, Cumhurbaşkanı Erdoğan HDP ile Yakınlaşıyor mu? | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Bülent Arınç ne dedi, Cumhurbaşkanı Erdoğan HDP ile Yakınlaşıyor mu?

Bülent Arınç ne dedi, Cumhurbaşkanı Erdoğan HDP ile Yakınlaşıyor mu?

Gündem çok sıcak son iki haftadır, kanallarda İYİ parti, CHP tartışılırken bir anda oklar yeniden saraya döndü, şok,şok,şok flaş,flaş,flaş..

Gelelim Bülent Arınç beye oldukça güzel konuştu, Selahaddin Demirtaş terörist vb söylemlere ve konulara girmeden konuşmak ve bakmak gerek bu olaya.

Öncelikle Bülent Arınç Ak partinin abisidir, Cumhurbaşkanı Erdoğan ne ise Bülent Arınç o! İki dava arkadaşı  iki yol alan, bir birlerinde büyük sırları olan iş yapan, ticaret yapan insandan bahsediyorum ne Erdoğan ondan vaz geçer ne Bülent Erdoğan’dan.

Geçerse ne olur?

Geçerse Erdoğan büyük bir zarar görür, Bülent Arınç hafife alınacak siyasetçi değil  Hafif bir adam’da değil öyle sürekli fırçalanacak bir adam hiç olmadı.

Şimdi bir kaç yazar dışında kimse ses çıkaramadı farkında mısınız iki tane gazeteci ve Melih Gökçek onu ayrı tutuyorum o zaten bir şey dese de bir şeyler yazsam diye bekliyor, kovulmuş ve görevden alınmış gökçek AK parti içinde hiç bir etkisi yok.

Şimdi Bülent Arınç ne yaptı derki adam gibi iş yapın, Cumhurbaşkanı ‘da benim gibi düşünüyoır diyor, Yani bu ne demek Bülent Arınç bir düğmeye bastıysa o düğmenin basanı ‘da Erdoğan’dır.

 

Bakalım Bülent Arınç için gazeteciler ne demiş isim vermeyeceğim bu gazetecilerin hepsi yani zaten iki tane onlarda Bülent Arınç ile önceden tartışma yaşadı, kovulmuş ve görevden alınmış Melih Gökçek için bir şey demiyorum o zaten kendi halinde eğleniyor işte.

Mesele şu ne olacak?

Öncelikle Selahaddin Demirtaş video paylaşıyor saat 9 buçuk gibi şimdi o video önceden hazırlanmış bir mesaj var ne diyor yeniden birlikte olmak, Akşam’da haberler Bülent Arınç ile güncemi değerlendiriyor, kimse maval okumasın bu önceden planlanmış, çizilmiş, üzerinde düşünülmüş bir proje, yani tutup ‘da Bülent Arınç kendi kafasında uydurmuyor.

 

Gelelim diğer meseleye, Bülent Arınç kim için ne konuşuyorsa o olur AK parti içinde örnek verelim, Melih Gökçek ile tartışma yaşadı, parsel lafını ilk kullanan isim o dönem Bülent Arınç oluyor ve görevden alınıyor Gökçek, Berat Albayrak görevden alınıyor yakın zamanda, Mehmet Metiner Bülent Arınç için bir kaç ifade söz ediyor, tak medyada konuşması artık daha az sebep, öyle elini kolunu sallayarak Bülent Arınç için konuşamazsın, konuşursan bedelini ödersin.

Ne olacak?

Öncelikle o tutuklu gazeteciler serbest bırakılacak, Selahaddin Demirtaş serbest bırakılacak, çünkü henüz bir kanıt yok ortada, sonra ne olacak hemen söyleyelim Türkiye yine bir siyasi olaya girecek, ak troller tek kelime edemeyecek Çünkü her fırsatta ne dedi Erdoğan Trollerle devlet yönetilmez, yani sizin sosyal medyada yazıp çizdiklerinizin bende önemi hiç yok olmadı, onlarla iş tutanlarda dikkat etsin, bakın Esenler belediye başkanı Tevfik yakın zamanda ipi çekilecek diğer isimlerin başında neden, trollerle RT yaparak iş tutması Ak parti içinde rahatsızlık oluşturuyor.

Demem o ki Arınç ne derse bizzat Erdoğan’ın ağzından der.

 

Sorum şu

  • Madem serbest bırakılacaktı bunca zaman onu içeride tutan savcı ve hakimler ne olacak
  • Madem gazeteciler suçsuzdu sosyal medyada onlara küfür edenler ne olacak

 

Ben deyi vereyim, bu daha öncede oldu görevden alındı ve haklarında işlem yapıldı, çünkü Erdoğan’ın tek çıkar yolu bu, yapmazsa hem Türkiye kaybeden hem partisi, ayın 14’de twitterdan bir yazı yazdım çözüm diye, manası derin.

Dış politikamız yerle bir, bakmayın siz bizim gazetecilerin yazdığına hem Erdoğan’a vuruyorlar hem Türkiye’ye hukuk yok diye neden mi, gerekçe yok suç teşkil edecek kanıt olmadıkça kimseyi içeride tutmazsınız diyor, bu piyasayı ‘da etkiliyor. Bir isim daha var, Bir iş adamı var FETÖ’den alınmış ama adamın geçmişi böyle değil o adamda çıkar yakında neden mi,  orta Doğu’da büyük projeler yapmış birisi ve zamanında Erdoğan’ın her dediğine koşan isim kendisi bunlara hazırlıklı olun çünkü Erdoğan bunu yapmazsa sonrası daha felaket olacak. ne dolarla mücadele edebilir ne başka olaylarla bir devir kapandı yeni bir devir geliyor.

Bülent Arınç= Ak partinin derin devletidir.

Ben buna çözüm diyorum siz ne derseniz deyin

Reçete: Çözüm

Ersoy .k

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İBB sosyal medya hesabında Ronaldo Nutuk paylaşımını AK partililer gerçek sandı

HIZLI YORUM YAP