Bülent Arınç | Baykuş Haber
DOLAR

32,5960$% 0.36

EURO

34,8314% 0.26

STERLİN

40,6854£% 0.2

GRAM ALTIN

2.497,48%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.270,00%-0,12

a

Bülent Arınç Haberleri

Ak Partili Bülent Arınç: Kifayetsiz muhteris ve müfteri Metiner dedi cevap verdi! Ak Partili Bülent Arınç: Kifayetsiz muhteris ve müfteri Metiner dedi cevap verdi!
Ak Partinin Abisi Bülent Arınç: Kral çıplak demenin zamanıdır Ak Partinin Abisi Bülent Arınç: Kral çıplak demenin zamanıdır
Bülent Arınç: AK Parti olarak yine yapacağız! Bülent Arınç: AK Parti olarak yine yapacağız!
Ak Partinin Abisi Bülent Arınç: Evliya Çelebi bu günleri görseydi adam kahrından ölecekti! Ekonomi eleştirisi! Ak Partinin Abisi Bülent Arınç: Evliya Çelebi bu günleri görseydi adam kahrından ölecekti! Ekonomi eleştirisi!
Bülent Arınç’tan tartışma yaratacak açıklama: Reisçi geçinip de aslında Tayyip Bey’e en çok zarar veren kişiler var! Bülent Arınç’tan tartışma yaratacak açıklama: Reisçi geçinip de aslında Tayyip Bey’e en çok zarar veren kişiler var!
Bülent Arınç: Bana karşı söylenmiş sözlerden dolayı bir helallik beklerim, Erdoğan ne diyecek? Bülent Arınç: Bana karşı söylenmiş sözlerden dolayı bir helallik beklerim, Erdoğan ne diyecek?
Bülent Arınç ve çok sayıda AKP’li vekil Deva partisine katılacak! Ak Partide DEVA krizi! Bülent Arınç ve çok sayıda AKP’li vekil Deva partisine katılacak! Ak Partide DEVA krizi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bülent Arınç’a haddini bildiren açıklamada bulundu Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bülent Arınç’a haddini bildiren açıklamada bulundu
İletişim Başkanlığı’dan YİK Üyesi Bülent Arınç’ın için “af talebi skandal paylaşım! kriz çıktı! İletişim Başkanlığı’dan YİK Üyesi Bülent Arınç’ın için “af talebi skandal paylaşım! kriz çıktı!
Son dakika : Bülent Arınç İstifasını sundu Son dakika : Bülent Arınç İstifasını sundu
Bülent Arınç YİK’de olan görevden istifa Etti AK parti içinde görevine devam edecek Bülent Arınç YİK’de olan görevden istifa Etti AK parti içinde görevine devam edecek
MHP lideri Devlet Bahçeli Bülent Arınç için Ahmak dedi, AK partide yeni Kriz! MHP lideri Devlet Bahçeli Bülent Arınç için Ahmak dedi, AK partide yeni Kriz!
Ak partide büyük kriz, Bülent Arınç istifalar geliyor! Ak partide büyük kriz, Bülent Arınç istifalar geliyor!
Cüneyt Özdemir: Ak Partinin Ak Saçlıları çok doğru tespitlerde! HDP meselesi! Cüneyt Özdemir: Ak Partinin Ak Saçlıları çok doğru tespitlerde! HDP meselesi!
Bülent Arınç ne dedi, Cumhurbaşkanı Erdoğan HDP ile Yakınlaşıyor mu? Bülent Arınç ne dedi, Cumhurbaşkanı Erdoğan HDP ile Yakınlaşıyor mu?
Altaylı, Arınç ve Gül’ün yaklaşık 200 kez görüştüğü FETÖ’cünün adını verdi Altaylı, Arınç ve Gül’ün yaklaşık 200 kez görüştüğü FETÖ’cünün adını verdi
Bülent Arınç tercihini yaptı Biden mi, Trump mı?  Bülent Arınç tercihini yaptı Biden mi, Trump mı? 
Kozmik oda Gerçeği Bülent Arınç’tan Şok Sözler Kozmik oda Gerçeği Bülent Arınç’tan Şok Sözler
Bülent Arınç hakemlik yaptığı davayı kazanan şirketin yönetimine girdi! Bülent Arınç hakemlik yaptığı davayı kazanan şirketin yönetimine girdi!