Berat Albayrak Beyin Peşinde El Etek Dolaşanlar İstifa Edince Bir Kelime Söylemediler! | GÜNDEM
DOLAR

32,5522$% 0.18

EURO

34,9605% -0.1

STERLİN

40,7401£% -0.21

GRAM ALTIN

2.441,80%0,24

ÇEYREK ALTIN

4.059,00%0,19

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Berat Albayrak Beyin Peşinde El Etek Dolaşanlar İstifa Edince Bir Kelime Söylemediler!

Berat Albayrak Beyin Peşinde El Etek Dolaşanlar İstifa Edince Bir Kelime Söylemediler!

Seversiniz sevmezsiniz, Eski Maliye bakanı Sayın Berat Albayrak sağlık sebepleri ve ailesini göstererek istifa etti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan kabul etti,

Sevin veya sevmeyin konu başka konu şu peşinde el etek dolaşanlar o gün tek bir twit dahi atmadı atmayı bırakın tek bir kelime yazamadı! Biliyor musunuz daha önce yurt dışına gitti zaman veya yemek toplantılarına el pençe salya sümük karşısında duran bu insanlar susup kaldı!

Bir güç vardı Berat beyde elinden geleni yaptı, kim ister ki başarısız olmayı, sanıyormusunuz gelen başarılı olacak düzelecek..

Ak trol çetesi o gün sustu kaldı, aradan bir gün geçtikten sonra teşekkür ettiler, o malum şakşakçı gazeteciler susup kaldı.

Berat bey size ne yaptı?

Ben şöyleyim keşke elinde güç olduğu zaman önünüzü ve bu ak trol çetelerinin önünü kesebilseydi!

Keşke o şakşakçı gazetecilerin önünü kesebilseydi?

Şimdi diyorsunuz ne olacak

Berat Albayrak bir dönem uzak kalacaktır Jersey’den kimseyle görüşmeyecektir, onu arayan çok kişi olacak ağzından laf almak için, ama ortaya çıkmayacak peki ne olacak yine Cumhurbaşkanı Erdoğan ona ir görev verecek, eski dönemde oldukça başarılı bir dönem geçirdi, ekonomi de başarısız olabilir bir insan zaten her şeyi yapamaz, tek başına.

O gün geldiğinde Berat Albayrak! Ne olacak biliyormusunuz o gün susan şakşakçı medya ve Ak troller onu sevinç ile karşılayacaklar.

Umarım Berat Albayrak günü geldiğinde bu pelikanca ve Ak trol çetelerinin ağzını kapatır, zaten bu gidişle 2023 Akparti kazanamaz o gün ebediyen susar ve mutlaka sorgulanırlar neden mi?

Yasa açık toplumda bölücü ve yanlış beyanda bulunmak suçtur, üstelik sahte bir hesaptan bunu yapmak, hemde insanlara hakaret etmek suçtur, cezası mı orası Cumhuriyet savcılarının ve kolluk küvetlerinin görevidir.

Berat Beye yapılan saygısızlık yarın başkalarına ‘da yapılacak.

 

Ersoy K

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hakan Atilla Cüneyt Özdemir İstifa

HIZLI YORUM YAP