Aracında Uyuşturucu Çıkan Fehmi Öztürk, Süleyman Soylu’nun akrabasının ismini verdi | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Aracında Uyuşturucu Çıkan Fehmi Öztürk, Süleyman Soylu’nun akrabasının ismini verdi

Aracında Uyuşturucu Çıkan Fehmi Öztürk, Süleyman Soylu’nun akrabasının ismini verdi

Romanya’dan dönerken aracında uyuşturucu bulunduğu iddia edilen iş insanı Fehmi Öztürk, gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı. Öztürk, soruşturma sürecinde İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu’nun akrabasının bu olayda dahli olduğunu öne sürerek dikkat çekti.

İş için Romanya’ya giden Fehmi Öztürk, Türkiye’ye dönüşünde Edirne’deki Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda yapılan aramada aracında 508 gram kokain ve 140 gram esrar bulundu. Ancak, Öztürk gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı ve soruşturması için gizlilik kararı alındı.

Fehmi Öztürk, daha önce 50 milyon dolarlık mal varlığına sahip olduğunu ifade ederek, kentsel dönüşüm ve AVM projesine “çöküldüğünü” söyledi. Öztürk, bu olayın bir komplo olduğunu düşündüğünü belirterek, eski milletvekili Cuma İ., Süleyman Soylu’nun akrabası Abdulkadir I., eski ortağı Fırat M. ve eski futbolcu Tolga T.’yi komployla suçladı. Uyuşturucu paketine parmak izi incelemesi talep etti.

Öte yandan, Yeşilay Kilis Şube Başkanı Ahmet Zorlu’nun da aracında uyuşturucu bulunduğu haberleri gündeme gelmiş ve Zorlu’nun İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu ile fotoğrafı ortaya çıkmıştı.

Fehmi Öztürk’ün uyuşturucu operasyonu ve iddiaları, magazin dünyasına bomba gibi düşerken, Süleyman Soylu’nun adının geçmesi olayı daha da karmaşık hale getiriyor. Soruşturmanın detayları ve Öztürk’ün iddialarının nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yeşilay’ın Kilis Şube Başkanı Ahmet Zorlu uyuşturucu ile yakalandı

HIZLI YORUM YAP