Ak Partili Yeliz Lakaplı Ahmet Hamdi Çamlı 'dan tepki çeken 'Halk Ekmek' kuyruğu sözleri: 'Fotoğraf çekmek için oluşturuluyor' | GÜNDEM
DOLAR

32,4570$% -0.11

EURO

34,7442% -0.68

STERLİN

40,5839£% -0.58

GRAM ALTIN

2.437,28%0,06

ÇEYREK ALTIN

4.043,00%-0,19

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Ak Partili Yeliz Lakaplı Ahmet Hamdi Çamlı ‘dan tepki çeken ‘Halk Ekmek’ kuyruğu sözleri: ‘Fotoğraf çekmek için oluşturuluyor’

Ak Partili Yeliz Lakaplı Ahmet Hamdi Çamlı ‘dan tepki çeken ‘Halk Ekmek’ kuyruğu sözleri: ‘Fotoğraf çekmek için oluşturuluyor’

Ak Partili Yeliz Lakaplı Ahmet Hamdi Çamlı ‘dan tepki çeken ‘Halk Ekmek’ kuyruğu sözleri: ‘Fotoğraf çekmek için oluşturuluyor’ Bir çok kişinin alım yaptığı ekonomik sorunlardan dolayı oluşan Halk Ekmek kuyruklarında olan sayı her geçen gün artıyor.

İBB başkanı İmamoğlu göreve gelir gelemez, yardıma muhtaç ve şehit ailelerine verdiği Halk ekmek büfeleri sayılarının artırılmasına Ak parti İBB temsilcileri karşı çıkmış ve çoğu alana kurdurulmasını engellemişti.

Oluşan Fiyat artışlarından sonra Halk ekmek büfesi önünde olanlara Ak partili Ahmet Hamdi fotoğraf çekinmek için oluşturuyor dedi!

Sunucunun “Evine ekmek götüremeyen kimse yok mu?” sorusu üzerine ”Evine ekmek götüremeyen hiç kimse yok. Halk ekmek kuyrukları film çekmek için, fotoğraf çekmek için oluşturuluyor” dedi.

CHP’Yİ HEDEF ALMIŞTI

Çamlı, aynı programda CHP’lilere yönelik, “Sen bana desen ki ağabey ‘Ben, bu huyumu beğenmiyorum’ vallahi, billahi, tallahi o senin kendini beğenmediğin, kendi ne ait o huyunda bile CHP’nin parmağı var. Çünkü bunlar, milletin ahlakını bozdular. İngiliz at arabasına beygir olan insanların torunları bunlar. Bunlar konuşulmuyor” sözleri ile büyük tepki çekmişti.

Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

A HABER AJANSI VAN TEMSİLCİSİ FUAT YAVUZ’DAN VANDA KIŞ TESBİRLERİ

HIZLI YORUM YAP