Halk Ekmek | Baykuş Haber
DOLAR

32,5464$% 0.17

EURO

34,9561% -0.06

STERLİN

40,7442£% -0.15

GRAM ALTIN

2.457,46%0,89

ÇEYREK ALTIN

4.071,00%-0,07

a

Halk Ekmek Haberleri

İstanbul’da ekmek 7.5 TL olur mu? İstanbul’da ekmek 7.5 TL olur mu?
CHP Belediyesi; İstanbul’un köylerindeki üreticilere verdiği destek arttı, Ucuz Ekmek için seferber oldular CHP Belediyesi; İstanbul’un köylerindeki üreticilere verdiği destek arttı, Ucuz Ekmek için seferber oldular
Savcı Sayan’ın Ekmek yalanı ortaya çıktı! Show bitti! Açıklama yapamadı! Savcı Sayan’ın Ekmek yalanı ortaya çıktı! Show bitti! Açıklama yapamadı!
2022 Yılında Avcılarda Soğukta halk ekmek kuyruğu! 2022 Yılında Avcılarda Soğukta halk ekmek kuyruğu!
İstanbul’da Halk Ekmek büfesine saldırı: Camları kırdı, ekmekleri çöpe attı, fırıncılar aç mı kalsın! İstanbul’da Halk Ekmek büfesine saldırı: Camları kırdı, ekmekleri çöpe attı, fırıncılar aç mı kalsın!
Ak Partili Bahçelievler Belediyesi Dağıtılan Halk ekmeklere kendi isim ve logolarını eklemişler! Ak Partili Bahçelievler Belediyesi Dağıtılan Halk ekmeklere kendi isim ve logolarını eklemişler!
Ak Partili Yeliz Lakaplı Ahmet Hamdi Çamlı ‘dan tepki çeken ‘Halk Ekmek’ kuyruğu sözleri: ‘Fotoğraf çekmek için oluşturuluyor’ Ak Partili Yeliz Lakaplı Ahmet Hamdi Çamlı ‘dan tepki çeken ‘Halk Ekmek’ kuyruğu sözleri: ‘Fotoğraf çekmek için oluşturuluyor’
NY Times: Türkiye’de İnsanlar ekmek alamıyor, fırınlar ekmek üretemiyor NY Times: Türkiye’de İnsanlar ekmek alamıyor, fırınlar ekmek üretemiyor
Mersin’de 1 liraya ekmek almak isteyen vatandaşlar Halk Ekmek Büfesi önünde kuyruk oluşturdu Mersin’de 1 liraya ekmek almak isteyen vatandaşlar Halk Ekmek Büfesi önünde kuyruk oluşturdu
İBB Sözcüsü Murat Ongun: Şehit, gazi, dul, yetim alilerine saygısızlık yapılıyor! İBB Sözcüsü Murat Ongun: Şehit, gazi, dul, yetim alilerine saygısızlık yapılıyor!
Üsküdar Belediyesi ekipleri Üsküdar Ünalan ve Bulgurlu’da Halk Ekmek Büfelerini Kaldırıyor! Üsküdar Belediyesi ekipleri Üsküdar Ünalan ve Bulgurlu’da Halk Ekmek Büfelerini Kaldırıyor!
Ak Parti’nin Durdurmak İstediği Halk Ekmek Engelleri Nasıl Aştı? Ak Parti’nin Durdurmak İstediği Halk Ekmek Engelleri Nasıl Aştı?
Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan İBB’nin mobil ekmek büfelerine yasak! Bakanlık Halkın Ekmeği ile Oynadı! Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan İBB’nin mobil ekmek büfelerine yasak! Bakanlık Halkın Ekmeği ile Oynadı!
Ak parti kaç şehit ailesine halk ekmek büfesi vermiş ortaya çıktı sadece 3! Ak parti kaç şehit ailesine halk ekmek büfesi vermiş ortaya çıktı sadece 3!
Ekrem İmamoğlu Dombra ile Halk Ekmek açılışı yaptı Ak troller ile kafa buldu! Ekrem İmamoğlu Dombra ile Halk Ekmek açılışı yaptı Ak troller ile kafa buldu!
Şehit ve Gazi Ailelerine ve Dar gelirli aileye Halk Ekmek müjdesi! Şehit ve Gazi Ailelerine ve Dar gelirli aileye Halk Ekmek müjdesi!
Engin Altan: Ak parti ve MHP meclis üyeleri Halk Ekmek büfesinin açılmasını istemiyor! Engin Altan: Ak parti ve MHP meclis üyeleri Halk Ekmek büfesinin açılmasını istemiyor!