Savcı Sayan'ın Ekmek yalanı ortaya çıktı! Show bitti! Açıklama yapamadı! | GÜNDEM
DOLAR

32,5699$% 0.16

EURO

34,8946% 0.62

STERLİN

40,5408£% 0.93

GRAM ALTIN

2.432,26%-0,01

ÇEYREK ALTIN

4.084,00%-1,05

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Savcı Sayan’ın Ekmek yalanı ortaya çıktı! Show bitti! Açıklama yapamadı!

Savcı Sayan’ın Ekmek yalanı ortaya çıktı! Show bitti! Açıklama yapamadı!

Savcı Sayan’ın Ekmek yalanı ortaya çıktı! Show bitti! Açıklama yapamadı! Ağrı Ak parti belediye başkanı Savcı Sayan’ın  ekmek fiyatları ile ilgili olarak yaptığı açıklama, sözde kaldı!

EKMEK 1,4 TL olacak demişti!

Ak partili Savcı Sayan’ın ekmek fiyatları 1,4 Türk lirası olacak dediği ve CHP’li belediyeler bizi örnek alsın demişti!

Ekmek fiyatlarından dahi haberi yok!

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, 210 gramlık ekmeği 1.4 TL’ye satacaklarını belirterek İBB’nin Ağrı Belediyesi’ni örnek alması gerektiğini söyledi. Ancak İBB Halk Ekmek zaten 250 gramlık ekmeği 1.25 TL’ye sattığı ortaya çıkmıştı!

YALANI ÇOK GEÇMEDEN ORTAYA ÇIKTI!

Ağrı’da 10 gündür hiçbir halk ekmek büfesinde ekmek satılmazken, belediye tarafından duruma dair hiçbir açıklama yapılmıyor.

AĞRI’DA AK PARTİDE BUNDAN SON SEÇİM KAZANAMAZ!

Sosyal medyada etkili görüşler belirten Savcı Sayan’ın ağrı halkından tepki alması medyaya zaman, zaman yansıyor! Tutum ve son dönemlerde paylaşım ve etkilendiklerinde tepki almıştı..

“İŞİ BELEDİYECİLİK DEĞİL ŞOV YAPMAK”

CHP Ağrı İl Başkanı Nihat Aslan, “AKP’li Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı’nın sorunları yerine hemen her gün sosyal medya üzerinden bir trol gibi genel siyasete dahil oluyor ve herkese saldırıyor. Ağrı adına hiç bir hizmeti olmayan bu şahsın tek işi sosyal medyada şov yapmak. Sözde Türkiye’nin en ucuz ekmeğinin satıldığı Ağrı’da 10 gündür halk ekmek fırını çalışmıyor ve büfelerde ekmek satışı yapılmıyor. AKP hükümeti Türkiye’yi yönetemediği gibi, AKP’li başkanda Ağrı’yı artık yönetemez durumda” diye konuştu.

BELEDİYE 6 AYDIR BORCUNU ÖDEMEMİŞ

CHP İl Başkanı Aslan, yaptığı açıklamada, “Ağrı Belediyesi için ucuz ekmek temin eden işletmenin yöneticileri ile bizzat görüştüm. İşletmeciler, Ağrı Belediyesi’ne 6 aydır 1.40 kuruştan ekmek temin ettiklerini ancak belediyenin firmaya yapması gereken destek ödemesini gerçekleştirmediğini ifade ettiler.

Artan maliyetler ve girdi fiyatlarına daha fazla dayanamadığını ve iflas ettiklerini belirten işletme, bayram sonrası halk ekmek üretimini durdurdu. Böylece işletmede çalışan 60 kişide işsiz kaldı” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak partili Bakan Murat Kurum’dan Atatürk Havalimanı paylaşımı!

HIZLI YORUM YAP