Ak Partili Melih Bulu Görevden Alındı! Kendisinin bile haberi olmadı, inanmadı! | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Ak Partili Melih Bulu Görevden Alındı! Kendisinin bile haberi olmadı, inanmadı!

Ak Partili Melih Bulu Görevden Alındı! Kendisinin bile haberi olmadı, inanmadı!

Ak Partili Melih Bulu Görevden Alındı! Kendisinin bile haberi olmadı, inanmadı! binlerce öğrencinin direnişinin zaferi olarak adlandırılan Melih Bulunun görevden alınması sonrası sosyal medyada gündem oldu.

Görevden alınmadığına kendisi bile inanmadı yatın uyuyun çocuklar dedi.

Paylaşımını kısa sürede sildi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resmini paylaştı ve hesaplarının tamamını kapattı.

Yasak getirmişti, Melih Bulu yasak çerçevesin ‘de artık okula ‘da giremeyecek.

Bir çok kişi göz altına alınmıştı, güvenlik görevlileri öğrencileri darp etmişti, bundan sonraki süreçte ne olacağı ise merak konusu olurken, bir çok kişi için ise zorlu süreçlerin başlangıcı olarak isimlendiriliyor.

Melih Bulu haber sitelerinde şu şekilde gündem oldu!

Gece yarısı Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü görevinden alınan Melih Bulu’nun, Cumhurbaşkanlığı kararına inanamadığı ortaya çıktı. Bulu, daha önce hakkında çıkan istifa haberlerini yalanlarken yaptığı paylaşımlara atıfta bulunan Bulu, “Cevabım yine aynıdır” dedi. Ardından da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir fotoğrafını yorumsuz olarak paylaştı, en sonunda da Instagram hesabını kapattı.


Boğaziçi Üniversitesi’nde Prof. Dr. Melih Bulu’nun ‘rektörlük’ görevine atanmasıyla başlayan protesto, ev baskınları, gözaltı ve tutuklamalardan sonra bir dönem sona erdi.

Rektör Melih Bulu, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi gereğince görevinden alındı. Resmi Gazete’de yayınlanan atama kararının ardından Instagram hesabından yaptığı paylaşımla haberin asılsız olduğunu iddia etti ancak paylaşımını kısa süre sonra kaldırdı.

Melih Bulu, daha önce hakkında çıkan istifa haberlerini yalanlarken söylediği “Peki bundan şeyin haberi var mı, mesela benim” yazdığı postuna göndermeye bulunarak “Hakkımda şu an Twitter gündeminde olan konuya cevabım yine eskiden çıkan asılsız haberle aynıdır” dedi. Bulu, haberin gerçek olduğunu algılayınca da Erdoğan’ın bir fotoğrafını yorumsuz olarak paylaştı.

Şu an Bulu’nun sosyal medya hesaplarını kapattığı ve tıklandığında, “Üzgünüz, böyle bir sayfa bulunamamaktadır” yazdığı görüldü.

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ekrem İmamoğlu’nun Teyzesinin Oğlu Tuncay Yılmaz Teras Park için bir kadının arsasına çöktü !

HIZLI YORUM YAP