Ekrem İmamoğlu'nun Teyzesinin Oğlu Tuncay Yılmaz Teras Park için bir kadının arsasına çöktü ! | GÜNDEM
DOLAR

32,4494$% -0.13

EURO

34,7403% -0.69

STERLİN

40,5608£% -0.63

GRAM ALTIN

2.436,73%0,03

ÇEYREK ALTIN

4.044,00%-0,17

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Ekrem İmamoğlu’nun Teyzesinin Oğlu Tuncay Yılmaz Teras Park için bir kadının arsasına çöktü !

Ekrem İmamoğlu’nun Teyzesinin Oğlu Tuncay Yılmaz Teras Park için bir kadının arsasına çöktü !

İstanbul Beylikdüzün ‘de yaşanan bir olay Baykuş Haber’in ihbar kutusuna geldi. Haber içeriğinde Ekrem İmamoğlu’nun Teyzesin oğlu olduğu iddia edilen Tuncay Yılmaz’ın bir kadının arsasına belirli vaatler vererek arsayı icra yoluyla kandırılarak sattırdığı ortaya çıktı.

 

Geçtiğimiz günler de ihbar kutumuza gelen bir haberi değerlendirmek üzere İstanbul Büyük Şehir Belediyesi  Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ulaşmak için Ekrem İmamoğlun’un yanın da bulunan Mustafa Başkan’a ulaştık. Başkan bizlere ,” Tuncay Yılmaz‘ı tanırım böyle bir şeye kalkışacak adam değildir…!Delikanlı adamdır ! sen bana belge göster benim telefonuma günde 17 tane 20 tane ihbar geliyor fakat belgelerin olursa BOYNUMUN BORCU OLSUN BU KONU” diyerek kapattı ve belgeler Baykuş Haber adına gönderildi. Bunun üzerine ihbarı gerçekleştiren taraf ile röportaj gerçekleştirdik.

https://www.youtube.com/watch?v=g04b_rBTLj4

Hanım Efendi Seçil.Ç’nin COVİD-19 döneminde salgın hastalığa yakalandığı ve aynı zaman da kocası ile boşanmada davası açtığı bu dönemde şiddetli psikolojik bunalımlar yaşadığını da tarafımıza iletti. Ayrıca hanım efendi Tuncay Yılmazın Teras Park‘ı ben işletiyorum ama Ekrem İmamoğlu’nun dediği için korktuğunu ve başından geçen bu ağır süreçte hiç bir şey yapamadığını da söyledi.

 

Seçil.Ç’nin Tuncay Yılmaz’a defalarca ulaşmaya çalıştığını işletmenin çalıştığı halde Neden benim arsamı satışa çıkarıyorsunuz ? diyerek soru sorduğunu belgeleri ile gönderdi.

 

 

İşte o belgeler : 

Tuncay Yılmaz Teras Park Tuncay Yılmaz Teras Park

 

 

 

Ve şuan elinden her şeyi gidecek olan bahsi geçen işleme sahibi değil !

Tuncay Yılmaz’a güvenerek kefil olan 3. kişi ye yani bir kadının arazisini satışa çıkarılmak isteniyor…

 

Buyurun işte o belgeler : 

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak parti camide protokolle imza attı!

HIZLI YORUM YAP