Ak Partili Bakan Karaismailoğlu, İkizdere'de doğasına sahip çıkan köylüleri hedef aldı köylülere marjinal grup dedi! | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Ak Partili Bakan Karaismailoğlu, İkizdere’de doğasına sahip çıkan köylüleri hedef aldı köylülere marjinal grup dedi!

Ak Partili Bakan Karaismailoğlu, İkizdere’de doğasına sahip çıkan köylüleri hedef aldı köylülere marjinal grup dedi!

Ak Partili Bakan Karaismailoğlu, İkizdere’de doğasına sahip çıkan köylüleri hedef aldı köylülere marjinal grup dedi!! Rize’de olan doğaya karşı sahip çıkan köylüler ile Cengiz İnşaat ile olaylar devam ederken Ak partili bakanın köylüleri hedef alan açıklaması tartışma oluşturdu. Köylülerin ikna olduğunu ileten bakan ayrıca ikna olmayanlar marjinal grup diye adlandırdı, köylüler ise buyursun geldin bakalım marjinal grup kimmiş görsün dedi.

Köylüler ağaçları ve ormanları Türk bayrakları ile donatırken Cengiz İnşaat ise yıkıma devam ediyor.

Meral Akşener ise Rize’ye gideceğini ikiz derede yaşanan olaylara müdahale ederek köylüler ile konuşarak meclis kürsüsünde konuşturması bekleniyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu köylüleri hedef alan açıklaması köylüleri çileden çıkardı, bakanın taş ocağı yapımına izin verildi devam edecek açıklaması ise ortamı daha fazla gerdi. 

Köye giden sular kesildi! Köylülere su bile yok!

Ramazan ayında köylülerin suyunun kesildiğini dile getiren köy halkı isyan etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğluna seslenen köylüler ise sen Cengiz inşaatın CEOSUmusun savunmaya geçiyorsun diyerek Ak partili bakana tepki gösterirken, bakanın köye gitmeyeceği açıklandı. Köylüler ise bizleri jandarma ile karşı karşıya getiriyorlar, kendileri karşımıza çıkamıyoruz, yüzleri yok, yüzsüz oldukları için , koktukları için jandarmanın arkasına sığınıyorlar bu devran dönecek elbet, direnişimiz devam edecek, öyle bir gün gelecek ki buna sebep olanlar bu milletin huzurunda ezilecekler,

Herkese sesleniyoruz bizlere sahip çıkın Rize Millet vekilleri neredesiniz gelin geri dönmeyin ve bizlere destek olun çağrısında bulundu, öte yandan CHP il başkanı ise bölgede köylüler kalmaya devam ettiği öğrenildi. Taş ocağı için ise CED raporunun olmaması dikkatlerden kaçmadı..

Köyden son seçimde %80 ak partiye oy verilmişti, köylüler ise bundan sonra tepkimizi sandıkta çözeceğiz o gün geldiğinde kapımıza gelecekler ama içeri girebilecekler mi göreceğiz dediler.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sedat Peker Beklediğim 3. videosunu yayınladı Mehmet Ağar ve Serhat ALBAYRAK sorumludur!

HIZLI YORUM YAP