Sedat Peker Beklediğim 3. videosunu yayınladı Mehmet Ağar ve Serhat ALBAYRAK sorumludur! | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Sedat Peker Beklediğim 3. videosunu yayınladı Mehmet Ağar ve Serhat ALBAYRAK sorumludur!

Sedat Peker Beklediğim 3. videosunu yayınladı Mehmet Ağar ve Serhat ALBAYRAK sorumludur!

Sedat Peker Beklediğim 3. videosunu yayınladı Mehmet Ağar ve Sedat Albayrak sorumludur! Videosu oldukça açıklama çalıştım ama sayın bakan Süleyman Soylu çıkıp bir açıklama yapma gayreti gösterse diye bekliyor bir çok kişi malum iç işleri bakanı? Sedat Peker erdoğaın etrafını saranları açıkladı! Yalan Makinası bağlayın iki müfettişiniz yok mu görevlendireceğiniz dedi..

Sedat Peker Beklediğim 3. videosunu yayınladı araştırma yapılmayacağını söyledi, Mehmet Ağar’ın oğlu için ifadeleri yeniledi, Mehmet Ağar için yenileceksiniz ifadeleri ‘de yeniledi. Devletin kuvvet komutanı böyle bir işe alet olur mu dedi.

Mehmet Ağar için ise Kuvvet Komutalarının yanında emir eli gibi durduğunu söyledi.

Ülkenin savcısı ve hakimlerinin konuyla ilgili araştırma yapmadığını kızın ifadesinin ise yırtıldığını söyledi.

Ayrıca diyet olarak ise sözüne sadık olduğunu ve gelmeyeceğini dile getirdi, ikinci olarak ise iki tane müfettiş gönderin yalan makinası gönderin devletin eline var gönderin bakın dedi.

Hani nerede gazeteciler dedi? Neden konuşmuyorlar dedi hani nerede gazetecilik namusu dedi.

Ben iş adamıydım ödül aldım şimdi ise organize suç örgütü lideri oldum.. nerede benden video istiyordunuz, tesbih istiyordunuz.

Pelikancılar olarak nitelendirilen grup için sert ifadelere yer verdi.

 

Bir gazetecinin geldiğini eğer sen Tolga Ağara laf edersen Tayyip Beye laf edersin, hükumete laf edersin gibi olur dediğini ifade etti ayrıca Sedat Peker Mehmet Ağar ile MİT başkanı Hakan Fidanın arasının açık olduğunu ifade etti, bunu ‘da gazetecinin söylediğini bildirdi.

Hakan Fidanla operasyon yapılacak ifadesini kullanan gazeteciye ise Sedat Peker benim böyle bir hayalim yok dediğini belirtti.

Karısına ve çocuklarına yapılanları af etmeyeceğini, hangi erkek bunu eşine yapıldığında af eder dedi..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine yeni bir karakter konmuş adı da Peker, oradan geçerken arabayla diyorlar ki o hep böyle boş konuşur bırakın onu diyorlar öylemi kim koydu Turkuaz medyanın başı Berat Albayrağ’ın abisi!

Beni bir daha dizi karakterine sokun o zaman göreceksiniz dünyada birinci haber nasıl olunuyor göreceğiz dedi.

Konuyla ilgili yapımcıyı ile görüşüldüğü ve tesadüfen olduğunu belirtilmiş, Peker beden yiyeceğim öylemi dedi?

Ben sizin namusunuzu korumak için karakolun içinde adam dövdürdüm kemiklerini kırdırdım, ne için namus için kadına kıza, çocuklara laf olmaz diye, siz benim eşimin iç çamaşırını aratmak için kadın polis göndermediniz, pezevenklerin evine giden kadın polisler var arama yapmak için!

Serhat ALBAYRAK sen benim karıma bunu yaptırdın o Mehmet Ağar ile beraber! Ben senin yengene bunu yaptırdım mı? Evimde uyuşturucu arattınız benim benim karım torbacı mı? Çocuklarım torbamı tutuyor?

Fasa insansız hava aracı hibe etmişler beni almak için? Allahtan Fas kralı namuslu adammış kendisine teslim olan kimseyi vermezmiş, birleşik Arap emirliklerinde böyle, İtalya’da böyle dedi.

Siz Tayyip Erdoğan’la milletin arasına girdiniz, Tayyip Erdoğan’a ayrı bir Türkiye anlattınız, Biz Türk İslam davası için Ergenekon’da yargılanırken bir kez dahi Tayyip Erdoğan’a devlete küfretmedim, siz kral dairelerinde alem yapın dedi!

Sayın Hakan Fidana sesleniyorum bir organizasyon içinde değilim fetöcüde değilim beni buradan aldırmak veya kaçırmak için operasyon yapmayın çünkü ben gelenin kim olduğunu bilmem ve kendimi korurum Allah muhafaza bir devlet görevlisinin canını yakmak istemem.

Bir taraftan bana haber gönderim bizim cenah onu çok sever bir taraftan ise o boş konuşur dizilerine koyun, bu videonun devamı gelecek, Sizler Tayyip Erdoğan ile herkesin arasına mesafe koydunuz sarmışlar adamın etrafını kimse ulaşamıyor..

Bana merhamet gösteren haklı olduğumu savunan kişilere bakıyorum hiç birisi ile yakınlığım yok hatta tam karşı tarafındayım bazı olaylardan dolayı ama adamlar bu yapılır mı diye soruyor..

Kim dost , kim düşman..

Herkesi yendiniz bakalım Hakan Fidanı yiye bilecek misiniz diye sordu.. ve videonun devamının geleceğini belirtti.

Bir kaç kişi TV kanalına çıkmış Sedat Peker Amerika’ya sığınırsa konuşursa demiş la olum biz devlet aleyhine konuşmayız. Ne bilirsek burada konuşuruz dedi.

Mehmet Ağır için ise şu ifadelerle son verdi. Mehmet Ağar’ın Mübariz Mansimov öldürmek için adam getirdiğini bildirdi ve bunu yapmasının sebebi olarak polis katili bir adamı.. Mehmet Ağarın olduğu yat limanının özelliğini biliyor musunuz? Hani fetöcü deyip Mübariz Mansimov çöküp elinden aldılar ya 40 , 50 m büyüklüğünde olan yatların özelliğiş hani gemi büyüklüğünde olan yatlar yani 4,5 ton kokainlerin getirileceği yatlar.. Guli isimli kişinin Mehmet Ağar ile görüştükten sonra öldürüldüğünü belirtti ve Sedat peker bunla ilgili sorun bakalım Emniyet Müdürünü Sedat Peker aradı mı dedi.. Belediğimi koyuyorum ortaya dedi, Bakın telefon kayıtlarına..

İki müfettiş yok mu yahu araştıracak.. bodrumda olan yat limanını araştırın küçümsemeyin.. adamı fetöcü diye içeri attırttılar.

(3. BÖLÜM) Derin Devletçiler, Pelikancılar; Bir Tripoda, Bir Kameraya Yenileceksiniz.

Kısacası sayın Süleyman Soylu haftalardır açıklama yapmıyor, kısacası sedat pekerin açıklamalarını bir savcı hakim iş yapamıyor, kısacası sanırım bu işi ya hakan fidan çözecek yada Erdoğan kendi çözecek..

Süleyman Soylu kırpılmış videolar ile yorum yaptığı TV programında çıkıp bu ve önceki iddialara tek cevap veremedi? neden diye sordum ama ses yok.. Valalhi eğer bu olay doğru ise devletin delisi çok, fedayisi’de çok..

 

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sedat Peker Jandarma Genel Komutanlığına Cevap Verdi!

HIZLI YORUM YAP