Ak parti tabanın da Berat Albayrak siyasete geri dönüyor haberleri hareketlenmelere sebep oldu… | GÜNDEM
DOLAR

32,4485$% -0.13

EURO

34,7683% -0.6

STERLİN

40,5907£% -0.52

GRAM ALTIN

2.442,77%0,29

ÇEYREK ALTIN

4.057,00%-0,19

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Ak parti tabanın da Berat Albayrak siyasete geri dönüyor haberleri hareketlenmelere sebep oldu…

Ak parti tabanın da Berat Albayrak siyasete geri dönüyor haberleri hareketlenmelere sebep oldu…

Geçtiğimiz günlerde eski ekonomi bakanı ve Türkiye’yi enerjide dünya ligine oyuncu olmasına sebep olan enerji bakanlığı görevinde bulunan  Berat Albayrak  memleketi karadenizden tekrar siyasete girecek söylemleri tabanda hareketlenmelere sebep oldu .

Ak parti’de liderine sağdık liderinin yolunda olarak bilenen Berat Albayrak siyasete geri dönüş sinyallerini verdi . Taban da bu dönüş ise şu şekilde yorumlandı ‘’ Albayrak’ın hakkı yendi , ağır başladı sözünün eri bir insanı yediler, geri dönmesi yeni bir düzenin gelmesine ve kadroların tamamen yenilenmesine sebep olursa bir şans var. Artık kadrolar güç zehirlenmesi yaşıyor değişmezse bunun bedeli çok ağır olacak ‘’ şeklinde yorumlar yapıldı .

Görünen o ki Berat Albayrak’ın dönüşünden beklentiler yüksek ve daha çok parti kadrolarına yönelik, Ak parti’nin içerisinde yıllanmış başkanların ‘’ GÜÇ ZEHİRLENMESİ’’ yaşadığı kanısı da genele yayılmış bir şekilde karşımıza çıktığı görülüyor.

Berat Albayrak’ın tekrar siyasete girişi ile yeni bir beklentinin hakim olduğunu ve umut olduğunu söylemek yanlış bir anlam yüklemek olmaz. İnşaAllah (C.c) bu beklentileri karşılayacak kadrolarda yenilenme sağlanır ve beklenti karşılanır…

Kurucu : Raif Yavuzyılmaz 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MHP’de Taciz olayı! Burası çok önemli!

HIZLI YORUM YAP