MHP'de Taciz olayı! Burası çok önemli! | GÜNDEM
DOLAR

32,5928$% 0.35

EURO

34,8792% 0.39

STERLİN

40,7314£% 0.31

GRAM ALTIN

2.495,97%0,48

ÇEYREK ALTIN

4.273,00%0,09

a

MHP’de Taciz olayı! Burası çok önemli!

MHP’de Taciz olayı! MHP Diyarbakır il başkanlığında yaşanan olay tartışılmaya devam ediyor, fakat işin diğer kısımlarını çok iyi incelemek gerek.

Tabii burada taciz olayı iddiası ile ilgili olarak Savcının elinde büyük delil ve bilgiler var ki bu konuyu değerlendirmiş ve müdahale etmiş.

Olay ise şu şekilde ortaya çıktığı belirtiliyor,  İstismara uğrayan kişinin ailesi MHP il başkanlığından korktuğu için polise şikayet edememiş ve öğrencinin rehber öğretmeni konuyla ilgili şikayette bulunmuş, o öğretmeni anlından öpmek gerek, Helal olsun sana öğretmenim.

Burada bir mesele var, bir gün öncesinden MHP Diyarbakır il başkanlığı kapatılıyor, sosyal medya üzerinden duyurusu yapıldı ve ertesi gün operasyon yapıldı.

Bu başka bir parti olsaydı aynı durum olur muydu? Yargının kararı bir gün öncesinden ulaşabiliyorsa burada bir ciddiyetsizlik var demektir, Fakat emniyetin farklı bir konu üzerinde bilgisi varsa olabilir diyelim.. Ama bu toplumda kabul gören bir durum değil onu belirtelim, daha önce diğer partiler ‘de aynı türden olaylar yaşandı ama kimse sosyal medya üzerinden böyle bir açıklama yaparak il başkanlığı kapatmadı..

Diğer meseleye gelelim MHP köklü bir parti..

Şunu iyi bilmek lazım böyle bir parti içerisinden bu tarz kişilerin çıkması korkunç olsa da MHP bunla ilgili sadece yargıyı değil kendisi dahi cezalandırarak cevap verebilir. Bu geleneklerinde var MHP’nin.. Suç şahsidir, Burada kalkıp MHP tacizi savundu gibi veya tacizci MHP demek hiç doğru olmaz, Hiç bir MHP’li bu tarz olayı asla savunmaz..

Diğer mesele ise bu kişinin daha öncede çeşitli suçlardan dolayı kaydı olduğu medyaya yansıdı, MHP gibi köklü ve geleneklerine bağlı olan bir partiye bu tarz kişilerin içeriye girmesine kim sebep oldu?

Aynı şekilde şahsın daha önceki farklı iddialarda adı geçiyor, son olarak Diyarbakır valisi olayın ‘da..

Anladığım kadarıyla MHP bir kavganın tam ortasına oturulmak isteniyor. MHP’nin bu tarz haberler ve kavgalar ile ortaya çıkması zaten düşük oy oranını daha ‘da düşürür..

BAHÇELİ KARAR VERMELİ

Devlet Bahçeli bu konuda özellikle dikkat etmeli ve gerekse suça karışmış kişilerden uzak durmalı, il ve ilçe yönetimlerini mutlaka incelemelidir.

MHP bu olayın bana göre duyulmasının önüne geçebilir di fakat burada çok önemli deliller var ki savcıyı ‘da tebrik etmek lazım geri adım atmamış ve bu olayı ayyuka çıkarmış, dediğim gibi Tüm MHP’li kişilere bu tarz bakmamak gerek bu iğrenç vaka şahsidir ve suçluda umarım hak ettiği cezayı alır.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İp ile Tövbe Almak, Bidattir!

HIZLI YORUM YAP