Turan Hareketi Partisi Genel Başkanı Varol Esen; Afgan erkeklerin, imam nikahıyla eşcinsel evlilik yaptığını iddia etti | DÜNYA
DOLAR

32,4481$% -0.13

EURO

34,7983% -0.53

STERLİN

40,6112£% -0.48

GRAM ALTIN

2.441,26%0,22

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,39

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Turan Hareketi Partisi Genel Başkanı Varol Esen; Afgan erkeklerin, imam nikahıyla eşcinsel evlilik yaptığını iddia etti

Turan Hareketi Partisi Genel Başkanı Varol Esen; Afgan erkeklerin, imam nikahıyla eşcinsel evlilik yaptığını iddia etti

Turan Hareketi Partisi Genel Başkanı Varol Esen; Afgan erkeklerin, imam nikahıyla eşcinsel evlilik yaptığını iddia etti. Tarikatçı erkeklerin çoğunlukta olduğu Afgan bölgesinden kaçak yollar ile Türkiye’ye akın eden Afganların eşcinsel evlilik yaptığı iddia edildi.

İmam nikahı kıyarak evleniyorlar birlikte oluyorlar iddiası ortaya atıldı.. Konuyla ilgili olarak Ak parti ve MHP açıklama yapmadı..

Türkiye’de yasal veya yasadışı yollarla bulunan Afgan göçmenler, bu defa “imam nikahıyla eşcinsel evlilik” iddiasıyla gündeme geldi.

Turan Hareketi Partisi Genel Başkanı Varol Esen, inşaatlarda çalışan Afganların, birbirleri ile imam nikahı aracılığıyla eşcinsel evlilik yaptığını iddia etti: “Hepsi namazında niyazında”

Varol Esen, sosyal medyada gündeme getirdiği iddiasında, şu ifadeleri kullandı: “Bu bir sığınma, muhacir veya göçmen olayı değil; düpedüz Türk aile yapısını, Türk Kültürünü, Türk Sosyal hayatını, Türk Ahlaki yapısını ve Türk Demografik yapısını yok etmek için kurgulanmış ve hayata geçirilmiş; taşeronluğunu Cumhur ittifakının yaptığı emperyalist bir projedir..”

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ukrayna topraklarında, Rusya’ya katılma referandumu

HIZLI YORUM YAP