Terörist Taliban Sözcüsü Zabihullah Mücahid, Diyarbakır'da konuştu: Kürdistan'ı tanıyoruz | DÜNYA
DOLAR

32,5106$% 0.35

EURO

34,7473% 0.4

STERLİN

40,6669£% 0.33

GRAM ALTIN

2.401,89%0,93

ÇEYREK ALTIN

3.929,00%0,68

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Terörist Taliban Sözcüsü Zabihullah Mücahid, Diyarbakır’da konuştu: Kürdistan’ı tanıyoruz

Terörist Taliban Sözcüsü Zabihullah Mücahid, Diyarbakır’da konuştu: Kürdistan’ı tanıyoruz

Terörist Taliban Sözcüsü Ortadoğu çocuğu (o.ç) Zabihullah Mücahid, Diyarbakır’da konuştu: Kürdistan’ı tanıyoruz, Kadın ve çocuklara yaptığı işkenceler ile tanınan ve terör listelerinde bir çok adamı olan taliban terör örgütü Türkiye’de skandal bir açıklama yaptı!

KÜSDİSTAN’I TANIYORUZ!

Terörist Taliban örgütünün Kürdistan’ı tanıyoruz demesine henüz Ak parti ev MHP bir cevap vermedi.. Konuyla ilgili Taliban terör örgütünün yetkilisi için resmi adımlar atılması bekleniyor.

Kendilerine “İttihadul Ulema” adını veren ve Hizbullah’a yakınlığıyla bilinen Alimler ve Medreseler Birliğinin Diyarbakır’da gerçekleştirdiği “Alimler Buluşması” konferansına Afganistan’daki Taliban yönetiminin sözcüsü Zabihullah Mücahid de katıldı.

Türkiye’ye yasa dışı yollarla giren yüz binlerce kaçak ülke gündemindeki yerini korurken Zabihullah Mücahid’den skandal açıklamalar geldi.

SKANDAL SÖZLER

Barza’niye yakın Rudaw’a konuşan Mücahid,  “Kürdistan’ı tanıyoruz. Kürdistan sorunu sadece Kürt’lerin değil, İslam devletlerinin de sorunu” dedi.

Mücahid’in açıklamaları şöyle:

“Biz Kürdistan’ı tanıyoruz. Çünkü Kürt arkadaşlarımız var ve onlarla ilişki içerisindeyiz. Kürdistan konusu İslam devletlerinin sorunlarından bir tanesidir. İnşallah bu soruna da bir çözüm yolu bulunur. Ama en önemlisi Müslümanların birliğidir ki İslam alimleri üzerinden bu konuda ilerleme sağlanıyor.

Kürdistan konusu sadece Kürtlerin sorunu değildir. İngilizler İslam karşıtı planlarını hayata geçirmeye başladıktan sonra ilk önce İslam’ın en önemli milletleri Araplar da dahil, arasında çelişkiler yaratarak bir çok sorunla yüz yüze bırakmak istedi. İslam toplumunun en önemli milletleri Kürtler, Türkler, Beluçlar, Puştinlerdi. Ancak İngilizler bu milletler arasında çelişki yaratmaya çalıştı. Ama umuyorum ki biz bu çelişkilerin derinleştirilmesini engeller ve Müslümanların birliğine doğru adımlar atarız.”

Kaynak: Aykırı

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Irak’ın FETÖ’sü Şeyh Nehro Kesnezani! Kadiri tarikatı CİA’nın maşası!

HIZLI YORUM YAP