Suriyelilerden sonra gelen Afganlar Türkiye'de yeni gündem olur! | DÜNYA
DOLAR

32,5704$% 0.22

EURO

34,9548% -0.11

STERLİN

40,7254£% -0.23

GRAM ALTIN

2.443,88%0,33

ÇEYREK ALTIN

4.064,00%0,29

a

Suriyelilerden sonra gelen Afganlar Türkiye’de yeni gündem olur!

Suriyelilerden sonra gelen Afganlar Türkiye’de yeni gündem olur! Malum Afganistan topraklarından çıkacak olan Amerika, bölgeye Türkiye’nin girmesini istiyor.

Havaalanı ve civarı kontrol altında tutmasak isteyen Biden yönetimi ve ABD bu konuda Türk askerinin bölgede kalmasına ve sayılarının çoğalmasına sıcak bakıyor.

Yaklaşık iki gün önce Taliban’dan kaçan, mülteciler yürüyerek Türkiye’ye geldiler, hiç bir bakanda açıklama yapmadı, bu kontrolsüz güç Bu topraklarda olacak tehlikeyi ‘de beraberinde getirecek.

Bir çok kişi ise Afganları çoban olarak kullanıyor 2500 TL maaş veriyorlarmış. Sosyal medyada dönen haber bu Türk çobanlar 5000 bin tl istiyormuş, bu yüzden Afganlar çobanlıkları ile anılıyor bazı bölgeler.

Konu şu, Taliban ne dedi, bedel önetilir dedi, Bundan önce Türk askerimiz orada barış için vardı şimdi? ABD’nin boşalttığı yerlere Mehmetçiğimizi sokmak istiyorlar, sorun bakalım yarın İstanbul havaalanına ABD askeri gelse nasıl bakarsınız?

Türkler seven var mı bölgede elbette var ama orada bir terör bölgesi ‘de var, Bu Suriye gibi olmaz, Biz Amerika’nın git deyince gideceği bir askere sahip değiliz.

Bu askeri oraya götürmek bize zarar vereceği kesin. Taliban ile savaşa girmek ve bombalı eylemleri düşünürsek, birde sınırdan geçen binlerce Afgan mülteci kaçakları yarın Türkiye’de olacak tehlikeyi düşünebiliyor musunuz?

Ne hükûmet kalır ortada ne muhalefet.

Bakın yıllardır Suriye topraklarındayız, sonuç, kaldılar burada şimdi hükumet ne gönderebilecek politikası var enden başa çıkacak durumu var. Yarın Afganistan topraklarından gelecek mülteciler olsa ne yapacaksınız kardeşiz şarkılarına bu sefer halk tepki verecek hem de ağır.

Allah muhafaza bu ülke için ‘de iş savaş çıkarmak isteyenlerin, silah dağıtanların olduğunu kayıtsız kayıp silahların dahi nerede olduğunu kimse bilmiyor bunlar ortaya çıkarsa ve Allah göstermesin yarın bu ülkenin halini düşünebiliyor musunuz?

Ben düşündüm ve bedelini milletin ödeyeceğini görüyorum.

Sayın bizim oy verdiğimiz devlet adamları o oturduğunuz koltuklar size emanet, o oturduğunuz koltukta kimse kendisini devlet sanmasın bu sevdadan vaz geçin.

Yarın bedeli ağır olur..

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hulusi Akar’dan Yunan mevkidaşına tepki Yunanistan, provokatif, hukuk tanımaz!

HIZLI YORUM YAP