Suriyeli 515 Haşimi terör örgütü üyeleri sınır dışı edildi! | DÜNYA
DOLAR

32,5982$% 0.33

EURO

35,0156% 0.1

STERLİN

40,7982£% -0.02

GRAM ALTIN

2.450,26%0,59

ÇEYREK ALTIN

4.066,00%0,17

a

Suriyeli 515 Haşimi terör örgütü üyeleri sınır dışı edildi!

Suriyeli 515 Haşimi terör örgütü üyeleri sınır dışı edildi! Adana ve farklı ileride gösteri yapan ellerinde suç aletleri ile dolaşan terör örgütü üyeleri sınır dışı edildi.

Suriyelilerin kullandığı 515 neden kullanılıyor!

Çete ve terör örgütü mensuplarının son zamanlarda kullandığı rakam Arap milliyetçisi ve bulundukları alanlarda toprak isteyen gruplardan oluşuyor. Terör örgütleri ile ilişkileri ‘de olduğu belirtilen grup üyelerinden çoğunun sınır dışı edildiği belirtildi!

EMNİYET GÖZ AÇTIRMIYOR!

Bir çok ilde düzenlenen operasyonlarda terör örgütü ve çete üyelerinin taciz ,tecavüz, gasp, silahlı eylem vb suçlara karıştıkları belirtiliyor, Hırsızlık ve gasp geçim kaynakları olan örgüt üyelerine emniyetin göz açtırmayacağı belirtiliyor.

GÖRDÜĞÜNÜZ YERDE İHBAR EDİN!

Bir çok kişi ise çete ve terör örgütleri ile iktisatlı olan üyeleri gördüğünüz yerde ihbar edin uyarısında bulundu!

 

GÖÇ İDARESİ’NDE TESLİM EDİLDİLER

Bazılarının araçlarına yazdığı 515 sayısının da Arap Haşimiler Devleti’nin sembolü olduğu tespit edilirken, gözaltına alınan 20 Suriyeli de haklarında yapılan işlemlerin ardından sınır dışı edilmek üzere Adana İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Adana İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan 19 Suriyeli sınır dışı edildi. İşlemleri tamamlanmayan Suriyelinin ise adli sürecinin devam ettiği bildirildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Osmanlı padişahlarının resmedilmiş tabloları, İskoçya’daki bir malikanenin tavan arasında ortaya çıktı…

HIZLI YORUM YAP